Het team van AZC JG2 is kampioen. Foto: PR
Het team van AZC JG2 is kampioen. Foto: PR Foto:

G-jeugd AZC kampioen

ZUTPHEN - Team JG2 van de G-jeugd van AZC is kampioen geworden. Onder leiding van trainer Piet van Duijnhoven en leiders Roy Verbeek, Danny van Hilst en Bert Zweers is het jeugdvoetbal voor spelers met een beperking bij AZC al lange tijd prominent aanwezig. Waar het ooit begon met een paar spelers, zijn er nu meer dan dertig jeugdspelers met een beperking actief. Bij VV AZC zijn nu drie jeugdteams en twee seniorenteams met spelers met een beperking actief.


Fiets- en scootmobiel vierdaagse

ZUTPHEN - De Zutphense fiets- en scootmobielvierdaagse gaat volgende week maandag 8 mei van start en duurt tot en met donderdag 11 mei. De organisatie heeft vier mooie routes uitgezet. U kunt zich maandag 8 mei nog opgeven bij de start. De start is bij wijkcentrum Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zutphen. De scootmobielers starten als eerste om 17:30 uur en aansluitend de fietsers. Donderdagavond worden deelnemers feestelijk onthaald door de '100 procent pretband' uit Warnsveld.


Proeverij fractiewerk GroenLinks

ZUTPHEN - Om mensen te laten ontdekken wat het fractiewerk inhoudt, organiseert GroenLinks Zutphen op 18 mei van 18.00 tot 22.00 uur De Proeverij in de kantine van de IJsbaanvereniging aan de Leeuweriklaan.