Joke van Goudoever heeft haar hele leven van tekenen gehouden en vooral met mensen als onderwerp. Foto: PR
Joke van Goudoever heeft haar hele leven van tekenen gehouden en vooral met mensen als onderwerp. Foto: PR Foto:

Indrukwekkende expositie in Overtuin

WARNSVELD - Zondag 30 april is de Overtuin weer opengesteld voor belangstellend publiek. In de galerie is de expositie 'Mensen' van Joke van Goudoever te bezichtigen. Joke heeft haar hele leven van tekenen gehouden en vooral met mensen als onderwerp. De meeste tekeningen van Joke zijn gemaakt met zacht pastelkrijt. De tentoonstelling is nog te zien tot en met Hemelvaartsdag, op 25 mei.

Gewoonlijk is de tuin eind april, begin mei op haar hoogtepunt qua uitbundige bloei. De vele fruitbomen, de Rododendrons, de Chinese blauwe regen uit 1936, de sneeuwklokjesboom uit 1832 en de zakdoekjesboom zullen binnen afzienbare tijd in bloei staan. De bijzondere oude honingboom uit 1832, Sophora japonica, komt als een van de laatste in blad. Onder de monumentale bomen geven de Blue Bells de tuin een zacht kleurig tapijt in witte, roze en lichtblauwe tinten.

Voor de actievere bezoeker is de Jeu de Boulesbaan kosteloos te gebruiken tijdens een tuinbezoek. De ingang is aan de Molenstraat 6 te Warnsveld, tussen de kerk en molen.Het terras en de galerie zijn vrij te bezichtigen, alleen voor een bezoek aan de tuin wordt 3 euro entree gevraagd.


0575 – 559989

info@deovertuin.nl

www.deovertuin.nl