Op de grasvelden en in de perken bloeien verschillende stinzenplanten. Foto: PR
Op de grasvelden en in de perken bloeien verschillende stinzenplanten. Foto: PR Foto:

Volop voorjaarsbloeiers bij de Overtuin

WARNSVELD - Op Tweede Paasdag staat de poort van de Overtuin weer wijd open voor belangstellend publiek. Het aangename weer van de afgelopen tijd heeft er voor gezorgd dat de bomen voorzichtig in het blad staan. Op de grasvelden en in de perken bloeien verschillende stinzenplanten, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor de anemonen en de Blue Bells.

De vele fruitbomen staan in bloei en de bijen van imker Freek Driessen vliegen af en aan. Zijn 'Overtuinhoning' is ter plaatse te koop. De Jeu de Boulesbaan kan weer (kosteloos) gebruikt worden tijdens een tuinbezoek.

Expositie 'Mensen'
Na een wandeling door de tuin kan men nog een bezoek brengen aan de sfeervolle oude boerderij, die tevens dienst doet als galerie. Daar is de expositie 'Mensen' van Joke van Goudoever te bezichtigen. De meeste tekeningen van Joke zijn gemaakt met zacht pastelkrijt.
De officiële opening is Tweede Paasdag om 16.00 uur en de tentoonstelling is nog te zien tot en met Hemelvaartsdag, op 25 mei. De openingstijden op Paasmaandag zijn van 11.00 tot 17.00 uur.

Opening expositie tekeningen pastelkrijt op Tweede Paasdag

De ingang is aan de Molenstraat 6 te Warnsveld, tussen de kerk en molen. Het terras en de galerie zijn vrij te bezichtigen, alleen voor een bezoek aan de tuin wordt 3 euro entree gevraagd. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen of de website raadplegen.

0575 – 55 9989

info@deovertuin.nl

www.deovertuin.nl