Barbecueën staat centraal op Tweede Paasdag.  Foto: PR
Barbecueën staat centraal op Tweede Paasdag. Foto: PR Foto:

Tweede Paasdag: Barbecue Special bij Obelink

WINTERSWIJK - Op Tweede Paasdag staat barbecueën centraal bij Obelink. Dit betekent een dag vol met lekker eten, Paaspret en gezelligheid. Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op maandag 17 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De trends op het gebied van barbecueën veranderen ieder jaar. Zo zijn keramische barbecues nu razend populair en kun je zelfs barbecueën op afstand met behulp van je mobiele telefoon. Tegenwoordig maakt men ook de meest bijzondere gerechten op de barbecue: van pizza's en curry's tot aan quiches. Met handige accessoires zoals een pizzasteen of paellapan maakt men van barbecueën een echt culinair avontuur.

Tweede Paasdag wordt bij Obelink ingevuld met leuke activiteiten. Zo komen de chef-koks van Outdoor Chef barbecueën en geven ze advies en tips. Het restaurant organiseert een Paasspeurtocht met een beloning voor de kinderen. Ook geldt de wekkerprijs in het restaurant: wie aan het afrekenen is, wanneer de bel van de wekker gaat, mag zonder betaling doorlopen.

In samenwerking met Jumbo Winterswijk geeft Obelink bonnen voor gratis hamburgers weg. Alle betalende klanten ontvangen van de Paashaas een bon voor vier gratis hamburgers (op=op!). De bonnen zijn in te leveren bij Jumbo in Winterswijk bij besteding van minimaal 20 euro.