Ida Koerselman en Taco Koopman op hun trouwdag in Israƫlische stijl, Spittaalstraat, Zutphen, d.d. 10 november 1971. Foto: collectie Stedelijk Museum Zutphen
Ida Koerselman en Taco Koopman op hun trouwdag in Israƫlische stijl, Spittaalstraat, Zutphen, d.d. 10 november 1971. Foto: collectie Stedelijk Museum Zutphen Foto:

Stuur jouw eigen favoriete
feestfoto naar musea Zutphen

ZUTPHEN - Je diploma gehaald? Kampioen geworden? In het huwelijksbootje gestapt? Veertig jaar bij de zaak? Zwanger? Abraham gezien? Of Sarah? Een prijs gewonnen? Eindelijk met pensioen? Een gouden bruiloft? Stuur je foto dan naar musea Zutphen voor een speciale plek in de tentoonstelling 'Feest aan het Hof'.

Op 13 mei openen in het Hof van Heeckeren de vernieuwde Musea Zutphen. Het Stedelijk Museum Zutphen pakt uit met de tentoonstelling Feest aan het Hof! Centraal staan feestelijke hoogtepunten uit zowel het persoonlijke als het openbare leven in Zutphen, zoals geboorte, huwelijk en jubilea, maar bijvoorbeeld ook de bevrijding in 1945 en verschillende Konings- en Koninginnefeesten.
Voor de Zutphenaren van nu is er een speciale plek gereserveerd in de tentoonstelling. Heb jij een mooie, gekke of ontroerende foto van een bijzonder feestelijk moment uit je leven, stuur die dan naar het e-mailadres. Onder de titel 'Het feest der herkenning' wordt jouw foto samen met de andere inzendingen getoond in een doorlopende diavoorstelling.

museazutphen@zutphen.nl