Joyce Schot overhandigt haar ontwerp aan Karen Molenaar (l). Foto: PR
Joyce Schot overhandigt haar ontwerp aan Karen Molenaar (l). Foto: PR Foto:

Leerling Designlab Isendoorn College ontwerpt poster voor Zutphense onderneemster

ZUTPHEN - Joyce Schot, leerling bij het Designlab van het Isendoorn College, ontwierp een wervende poster voor Karen Molenaar Coaching & Training uit Zutphen. Op maandagmiddag 3 april overhandigde Joyce haar ontwerp aan Karen Molenaar.

Bij het Designlab zijn leerlingen aangesloten die van ontwerpen houden. Zij voeren onder begeleiding van een docent opdrachten uit voor zowel school als het bedrijfsleven. Voor Karen Molenaar Coaching & Training maakte Joyce een wervende poster voor de workshops 'Anders omgaan met faalangst en (examen)stress'. Karen Molenaar is blij met het wervende ontwerp en gaat de poster her en der ophangen. "Mooi initiatief om leerlingen op basis van serieuze opdrachten de gelegenheid te bieden hun talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. De samenwerking met Joyce was leerzaam en inspirerend, een aanrader!", zo vertelt Molenaar enthousiast.

Het Designlab is een grafisch atelier waar leerlingen van leerjaar 1 t/m 6 werken aan opdrachten van zowel school als daarbuiten. Dit kunnen affiches, flyers, websites, logo's en andere grafische producten zijn. Het Designlab biedt geïnteresseerde en getalenteerde leerlingen op deze manier de mogelijkheid kennis te maken en ervaring op te doen met grafische vormgeving en het bijbehorende werkveld.