Als duo hebben Stef Woestenenk en Appie Daalmeijer (r) elkaar prima gevonden. Foto: PR
Als duo hebben Stef Woestenenk en Appie Daalmeijer (r) elkaar prima gevonden. Foto: PR Foto:

Appie Daalmeijer en Stef Woestenenk live in Café De Deur

Gewapend met hun stemmen, gitaren en een gitaarkoffer vol humor

Zutphen - Appie Daalmeijer en Stef Woestenenk treden al een aantal jaren samen op. Gewapend met hun stemmen, gitaren en een gitaarkoffer vol humor spelen ze Appie en Stef twee sets vol met nummers van onder andere Bob Dylan, The Byrds, The Band en liedjes van henzelf aangevuld met fijne popverhalen. Zondagmiddag 26 maart vanaf 15.30 uur staan ze samen in Café De Deur, Turfstraat 1 in Zutphen. De entree is gratis.

Appie Daalmeijer speelde al vanaf de jaren '60 in talloze bands. David Copperfield (Style), The Valentino's en Ides of May zijn enkele voorbeelden van groepen waarmee hij door het land toerde. Appie schreef honderden liedjes, maakte vele singles, elpees en cd's en was te zien op de bühnes van Lochem Popfestival, Kasteel Valotte in Frankrijk tot aan Paradiso in Amsterdam. De sympathieke Lochemer vertelt graag over zijn muziekavonturen tijdens de optredens met Stef. Appie zijn verhalen staan ook in een boek dat Bennie Waanders over hem schreef: 'Appie Daalmeijer: Verhalen van een poplegende uit de Achterhoek.'

Stef Woestenenk staat ook al jaren bekend als een bevlogen muzikant. Met de bands MoonYard, Claptunes en andere projecten is hij iedere week wel op een van de podia in Nederland of daarbuiten te vinden. Stef werkt momenteel aan een boek over 10 popverhalen en kan op die manier zijn passie en kennis over de popmuziek prima kwijt.