Erik Diseraad, tandprotheticuS (l) kent het gezicht en de wensen van de klant. Foto: PR
Erik Diseraad, tandprotheticuS (l) kent het gezicht en de wensen van de klant. Foto: PR Foto:

Open huis Diseraad Praktijk voor kunstgebitten

Gratis controle kunstgebit en meekijken reparatie

ZUTPHEN - Tandprotheticus Erik Diseraad is samen met zijn vrouw Paulien eigenaar van Diseraad Praktijk voor kunstgebitten. Als tandprotheticus doet Erik zelf met zorg de behandelingen, iets wat een tandtechnicus over laat aan de tandarts. Erik kent het gezicht, de gezichtsuitdrukking en de wensen van zijn cliënt.

"Of het nu gaat om een nieuw kunstgebit of de reparatie van het huidige kunstgebit, elk (gedeeltelijk of volledig) kunst- of klikgebit vraagt om maatwerk. Onze cliënten zijn enthousiast, omdat wij een kunstgebit voor ze maken, passend bij de vorm van hun gezicht en naar de wensen van de cliënt. Niet te recht (of toch juist wel), een diamantje in één van de tanden of een gouden tand, extra wit of toch de eigen kleur… alles is mogelijk."

Open huis
Zaterdag 11 maart van 10.00 tot 15.00 uur houdt Diseraad Praktijk voor kunstgebitten aan de Laarstraat in Zutphen open huis. "Er heerst nogal een taboe op het kunstgebit,' vertelt Paulien. 'Met het open huis willen we belangstellenden, jong en oud, laten zien hoe wij in onze praktijk aan het werk zijn. En kan er kennis worden gemaakt met de mensen in onze praktijk."

In het techniek lab laat tandtechnicus Michel zien hoe een (gebroken) kunstgebit gerepareerd wordt. In één van de behandelstoelen kunnen bezoekers gratis hun kunstgebit laten controleren. Paulien geeft u duidelijkheid over vergoedingen en verzekeringen. Naast het eigen personeel zijn ook diverse specialisten aanwezig, waaronder de kaakchirurg en de leverancier van implantaten, die u graag te woord staan. Voor de snelle inschrijvers heeft Erik nog een kleine attentie klaar staan. "Wij hebben voor de eerste 20 mensen, die zich tijdens het open huis bij ons inschrijven, een leuke goodiebag samengesteld."

Vrijblijvend advies
Mocht u op 11 maart verhindert zijn, dan kunt u altijd contact met Diseraad opnemen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U heeft geen verwijzing nodig van uw tandarts. Declaraties worden door Diseraad rechtstreeks naar uw verzekeraar gestuurd.