Bekende drummers en percussionisten uit binnen- en buitenland verzorgen optredens. Foto: PR
Bekende drummers en percussionisten uit binnen- en buitenland verzorgen optredens. Foto: PR Foto:

Optredens en clinics van bekende drummers op Slagwerkdag Zutphen

ZUTPHEN - Op zondag 9 april vindt in het Koelhuis de tweede editie plaats van Slagwerkdag Zutphen. Na de eerste succesvolle editie in 2016 heeft organisator Drumschool Multipercussion uit Zutphen besloten het evenement voor de tweede keer te organiseren. Aanvang 13.30 uur, einde circa 20.30 uur.

Een groot aantal bekende drummers en percussionisten uit binnen- en buitenland verzorgen leerzame clinics en spetterende optredens en vertellen over hun samenwerking met bekende artiesten. Ook wordt interactie met het publiek gezocht. Zo is er alle ruimte voor vragen maar is er ook kans dat men zelf zijn of haar kunsten mag laten aan 'de profs'. Na afloop van iedere clinic is er gelegenheid om met de slagwerkers op de foto te gaan of handtekeningen te vragen.

De line-up
13.45 uur: Openingsspektakel door de drummers Olaf Fase (o.a. bekend van Slagerij van Kampen), Rick van Wort (drummer van Jett Rebel) en Mees Riechelman (drumtalent BeNeLux).
15.30 uur: Young Talent Clinic met Axel Limbeek (bekend van Superkids) en Jos Werkman (Zutphens drumtalent).
17.00 uur: Optreden van drummer Koen Herfst (drummer van Armin van Buuren) met Vernon Chatlein (percussionist uit Curacao)
19.00 uur: Optreden van Drums United, een zevenkoppige formatie met slagwerkers uit diverse continenten (waaronder Lucas van Merwijk) die toert over de hele wereld.

Er is nog een beperkt aantal kaarten voor deze dag beschikbaar en รก 17,50 euro p.p. te bestellen via info@multipercussion.com.

www.slagwerkdagzutphen.nl