Componist Lorenzo Papeze en de zusjes Alizée en Léa Bingällü. Foto: PR
Componist Lorenzo Papeze en de zusjes Alizée en Léa Bingällü. Foto: PR Foto:

Video's en animaties geven optreden Franse band extra dimensie

ZUTPHEN - De Franse band Ödland, bestaande uit componist Lorenzo Papeze en de zusjes Alizée en Léa Bingällü, toert over de hele wereld en treedt met een concert in Luxor Zutphen op zaterdag 11 maart voor het eerst op in Nederland. Aanvang: 21.00 uur

Het trio haalt z'n inspiratie weliswaar uit de 19e eeuw en folklore, maar brengt een heel eigentijds repertoire. Hun atmosefrische liedjes met prachtige melodieën bewegen zich tussen folk en pop, met een klassiek randje. De poëtische sfeer die zij hiermee creëren, krijgt een extra dimensie door video's, foto's en grafische animaties die op het filmdoek geprojecteerd worden.


Kunstexpositie 'Rijkdom in eigen huis'

ZUTPHEN - Afgelopen vrijdag 24 februari is de kunstexpositie 'Rijkdom in eigen huis' in De Lunette in Zutphen geopend. Verschillende kunstwerken, o.a. beeldhouwkunst en schilderijen, van cliënten, medewerkers en vrijwilligers van Sutfene en Siza worden tentoongesteld. De organisaties geven graag getalenteerde onder hen de kans hun kunstwerken tentoon te stellen. Tot 1 september 2017 genieten van kunstwerken en beeldhouwkunst. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze prachtige kunstwerken te bewonderen in De Lunette, Coehoornsingel 3 te Zutphen. De entree is gratis.