Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. Foto: PR
Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. Foto: PR Foto:

Frühlingsfest der Blasmusik door
Isseltaler Musikanten in Gorssel

GORSSEL - De Isseltaler Musikanten uit het Gelderse Rheden maken hun rentree in Gorssel met een gezellig ‘Frühlingsfest der Blasmusik’ op zondag 12 maart in 't Trefpunt aan de Molenweg 53-55. De aanvang is 11.30 uur en de zaal gaat om 10.30 uur open.

De onlangs aangetreden nieuwe dirigent Cyrille van Poucke heeft met het orkest voor het ‘Frühlingsfest’ een mooi programma voorbereid. Diverse nieuwe werken van Ernst Hutter und seine Egerländer Musikanten (dé opvolger van het orkest van Ernst Mosch) en andere Böhmische componisten zullen de revue passeren.
De 'Isseltaler Musikanten' werden veertig jaar geleden door onder andere Johan van den Berg, nog steeds actief in het orkest, opgericht aan de boorden van de IJssel in de gemeente Rheden. De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Egerländerblaasmuziek.
Kaarten zijn verkrijgbaar bij ’t Trefpunt, via de e-Ticketshop van de Isseltaler Musikanten en via mail te bestellen. De toegangsprijs bedraagt in de voorverkoop 8,50 euro per persoon, op de dag van het concert kosten de kaarten 10 euro.


info@isseltalermusikanten.nl