Bart Adema, eigenaar van Adema Sleutelspecialist. Foto: Bernadet te Velthuis
Bart Adema, eigenaar van Adema Sleutelspecialist. Foto: Bernadet te Velthuis Foto:

'We zijn de enige sleutelspecialist in Zutphen en Enschede
die het totaalpakket bieden'

ZUTPHEN – Twee jaar geleden nam Bart Adema het bedrijf van zijn vader over en runt sindsdien Adema Sleutelspecialist met vestigingen in Zutphen en Enschede. Adema: "Ik heb altijd al in het bedrijf gewerkt, dus overname was een logische stap". Het familiebedrijf is al sinds 1973 specialist op het gebied van sleutels, sloten, kluizen en beveiliging, maar u kunt er ook terecht voor graveerwerk, bewegwijzering, aanduidingsborden en stickers.

Door Bernadet te Velthuis

"Drieënveertig jaar geleden startte mijn vader met Adema Sleutelspecialist aan de Laarstraat 13 in Zutphen. Toen vijfentwintig jaar geleden een collega in Enschede failliet ging, besloot mijn vader in zijn drift naar uitbreiding om het bedrijf over te nemen.", zo vertelt Adema over de totstandkoming van beide vestigingen.

Adema Sleutelspecialist is gespecialiseerd in diverse producten op het gebied van algehele beveiliging van woningen en bedrijven, zoals allerhande sleutels, sloten en sluitsystemen. Ook als u op zoek bent naar een kluis, bent u aan het juiste adres. Van een sleutelkluisje tot een brandwerende kluis en van een afstortkluisje tot een muurkluis, Sleutelspecialist Adema zorgt voor de levering en plaatsing, maar ook heropening wanneer u uw kluis niet meer in kunt.
Verder beschikt het bedrijf over een computergestuurde graveermachine en een laser graveermachine, waarmee u op diverse materialen teksten en/of afbeeldingen kunt laten graveren. Tot slot zorgt Adema Sleutelspecialist voor de juiste nazorg, reparatie en service. "We zijn de enige sleutelspecialist in Zutphen en Enschede die het totaalpakket bieden", aldus Adema.

Bovendien wordt het assortiment van Sleutelspecialist Adema steeds breder, mede door technologische ontwikkelingen. Voorbeelden hiervan zijn elektronische sloten of het toepassen van een telefoon als sleutel. Dit vraagt bovendien om gespecialiseerde, up-to-date vakkennis. Adema legt uit: "De telefoon wordt steeds belangrijker voor beveiligingstechnieken, maar denk bijvoorbeeld ook aan de steeds geavanceerdere sloten en afstandsbedieningen van auto's. Zo hebben wij als eerste in Twente en Noord-Oost Gelderland geïnvesteerd in speciale apparatuur voor het programmeren van sleutels en afstandbedieningen voor diverse merken auto's".

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs voor diverse voorbeelden. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon of e-mail of de website raadplegen.

Adema Sleutelspecialist
Laarstraat 13, Zutphen
0575-51 55 65

zutphen@adema-sleutelspecialist.nl
www.adema-sleutelspecialist.nl