Het u14-1 team speelde tegen Jolly Jumpers de beste wedstrijd van het seizoen. Foto: PR
Het u14-1 team speelde tegen Jolly Jumpers de beste wedstrijd van het seizoen. Foto: PR Foto:

Beste wedstrijd van het seizoen voor team u14-1 Hanze Stars

ZUTPHEN - De u14-1 speelde vandaag zijn beste wedstrijd van dit seizoen. De koploper Jolly Jumpers uit Tubbergen kwam op bezoek. De uitwedstrijd werd met 70 verschil verloren, maar nu konden Hanze Stars goed partij geven. Door goed verdedigen en aanvallend met verstand spelend werd met slechts 40 - 50 verloren.

De u14-2 was heel dicht bij de 1e overwinning. Na het derde kwart stond het team van Ties en Jacques de Groot nog steeds voor, maar kwam op het einde net ervaring en geluk te kort. Er werd met een punt verschil verloren: 23-24.

Er werd gelukkig nog wel een thuiswedstrijd gewonnen door de u12-2 die Picker Reds eenvoudig aan de kant schoven met 52-14. De jongens en meisjes van u12-2 staan nog steeds ongeslagen bovenaan.

De u16-1 speelde een kampioenschapswedstrijd in Nijmegen tegen Wildcats. Er moest gewonnen worden met 2 punten verschil.

Halve finale NK komt voor team u-12-1 steeds dichterbij

Helaas kwam het team uit Zutphen al snel in foutenlast waardoor er voorzichtiger gespeeld moest worden. Met een kater van 28 punten werd Hanze Stars weer naar huis gestuurd. Ook een kater voor de twee teams die in Duiven gingen spelen tegen de Pigeons. De u18-2 kon helaas niet meteen de 2e overwinning behalen (49-37). Heren 1 maakte ook een zeperd. Tegen het lager geklasseerde Pigeons was het verschil iets kleiner. (49-37)

Tot slot de landelijke in de hoogste klasse spelende u-12-1. In Rosmalen werden de Black Eagles makkelijk opgerold: 42-82. Met nog vier wedstrijden te gaan in deze competitie en een gat van zes punten met the Dragons uit Arnhem die op plek vijf staan, lijkt de halve finale om het Nederlands kampioenschap toch wel heel dichtbij.

Volgende week speelt dit team thuis om 12.45 in de Mene (Markolle 1 in Zutphen) Daarna spelen de u18-2 en de u16.

Afbeelding
Afbeelding