Christine, Nico, Emile, George, Harm van de band OFF Course. Foto: PR
Christine, Nico, Emile, George, Harm van de band OFF Course. Foto: PR Foto:

Bekende covers door OFF Course in het Ooievaarsnest

WARNSVELD - Zaterdag 28 januari speelt OFF Course weer in het sfeervolle Ooievaarsnest te Warnsveld. Aanvang 21.00 uur en de toegang is gratis. OFF Course speelt allerlei bekende covers van onder andere Bryan Adams, Tina Turner, Ilse de Lange, Stones, Queen, Pink, Anouk enzovoort, en maken er elk optreden weer eens feestje van. Zie ook het Facebook evenement 'OFF Course in het Ooievaarsnest'.


Open avond Euritmie Projectgroep

WARNSVELD - Open avond door de Euritmie Projectgroep Zutphen op vrijdag 20 januari van 20.00 tot 22.00 uur in 't Nut in Warnsveld rondom het nieuwe programma 'Mette Swaene…. op de grens van de nacht en de dag'. Een avond met demonstratie van delen uit het nieuwe programma, workshop en gesprek met inhoudelijke bijdrage van Derk Klein Bramel.

Amateur Euritmie Projectgroep Zutphen speelt op 19 februari 'Mette Swaene', een dubbelprogramma met het sprookje van de zes zwanen, en daarnaast gedichten en muziek die raken aan de thematiek van het sprookje. De bijdrage van Derk Klein Bramel op deze open avond zal zich bewegen rond het thema 'Leven en werken vanuit eigenheid' door te luisteren, vertrouwen en handelen naar je ingevingen.

Ter afsluiting iets te drinken en gelegenheid tot gesprek. Vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Informatie via telefoon.

06-10659049