Wedstrijd KVZ 1 tegen Tweemaal Zes 1. Foto: PR
Wedstrijd KVZ 1 tegen Tweemaal Zes 1. Foto: PR Foto:

Potentiële sponsoren KVZ uitgenodigd voor netwerkbijeenkomst

ZUTPHEN - Afgelopen zaterdag 14 januari, bij binnenkomst voor de thuiswedstrijden van KVZ 1 en 2 in de Hanzehal, riep de sponsorcommissie de leden van KVZ op om samen op zoek te gaan naar nog meer sponsoren voor korfbalvereniging KVZ. Een aantal leden nam de brochure met sponsormogelijkheden mee om deze bij bekenden onder de aandacht te brengen. Ook heeft de actie direct een aantal namen opgeleverd van potentiƫle sponsoren. De sponsorcommissie nodigt hen komende week uit voor de eerstvolgende netwerkbijeenkomst voor (potentiƫle) sponsoren op zaterdag 18 februari in de Hanzehal, voorafgaand en tijdens de laatste thuiswedstrijd van KVZ in de zaalcompetitie.

Natuurlijk kwam het publiek vooral naar de Hanzehal om naar de wedstrijden van KVZ 1 en 2 te kijken. Eerst speelde KVZ 2 tegen De Walden. Zoals verwacht gingen de scores in deze wedstrijd lange tijd gelijk op, omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Na een niet zo scherp begin van de tweede helft, liep KVZ toch iets uit en sloeg een gaatje. KVZ 2 won de wedstrijd met 22-19. Vervolgens speelde KVZ 1 tegen koploper Tweemaal Zes. Na een ijzersterke eerste helft , waarin KVZ maar liefst 19 keer scoorde, leek het of KVZ zou gaan stunten. Met vier doelpunten voorsprong ging de thuisploeg de rust in. Helaas kon KVZ dit in de tweede helft, waarin veel minder gescoord werd, niet doortrekken en ze verloor de wedstrijd met 26-29.