Eén van de activiteiten van stichting KomOp; wadlopen. Foto: PR
Eén van de activiteiten van stichting KomOp; wadlopen. Foto: PR Foto:

Stichting KomOp uit Zutphen heeft stemmen nodig

ZUTPHEN - Vlak voor de kerstdagen kreeg stichting KomOp het bericht dat zij bij de vijf geselecteerden horen in de regio Zutphen, die in aanmerking komen voor een donatie van het fonds 'Help Nederland vooruit' van de ING bank. Je kunt op KomOp stemmen door www.helpnederlandvooruit.nl te bezoeken. Vul de postcode (7204) of KOMOP in en breng je stem voor 31 januari uit.

Hoeveel KomOp krijgt, is afhankelijk van het aantal stemmen dat zij weet te verzamelen. Duizend euro heeft KomOp in ieder geval maar als ze de meeste stemmen krijgt, ontvangt de stichting vijfduizend euro. Een tweede plaats levert vierduizend euro op, derde plaats drieduizend euro en een vierde plaats tweeduizend euro. Veel geld, waarmee KomOp leuke activiteiten voor haar deelnemers kan organiseren.

Stichting KomOp
Stichting KomOp organiseert al meer dan zesendertig jaar vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking uit de regio van Zutphen. Ieder jaar organiseert KomOp bijna wekelijks een keuze voor haar donateurs. Activiteiten zoals wadlopen, bowling, avondjes uit naar de schouwburg, winkelen in een grote stad, samen uit eten, creatieve workshops, bezoeken festivals enzovoort. Voor meer informatie, zie de website.


info@komop.nl

www.komop.nl


Mantelzorgers start 2017 met een opgeruimd hoofd

ZUTPHEN - Dinsdagavond 24 januari van 19.30 tot 21.00 uur en donderdagochtend 26 januari van 10.00 tot 11.30 uur is er een informatieve bijeenkomst voor mensen die zorgen voor een naaste in wijkcentrum Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 106. Het thema is 'Een opgeruimd hoofd'; hoe creëer je ruimte voor je werk, je gezin, je mantelzorg èn jezelf?

Deze bijeenkomsten worden verzorgd door Marina van Rossum van Alles is Mogelijk. De toegang is gratis en wel graag aanmelden. Voor deze workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar dus opgeven is noodzakelijk (opgeven voor 19 januari). Aanmelden kan telefonisch of via het e-mailadres. Graag aangeven of u de ochtend of de avond komt.


mantelzorg@perspectiefzutphen.nl

0575 596 296


Lezing bij Vrijzinnigen IJsselstreek

BRUMMEN - Op zondag 22 januari om 10.30 uur geeft Maureen Meijlis een lezing met het onderwerp 'If you want to go fast, slow down' bij de Vrijzinnigen IJsselstreek, D.A. van Vuurenstraat 10 in Brummen. Voor leden is de lezing gratis, gasten betalen 10 euro. Deze ochtend zal ze ingaan op de kracht van een bondgenootschap tussen hart en hoofd. Ze maakt er graag een actieve en interactieve bijeenkomst van.


www.vrijsselstreek.nl