De Sallandse formatie Tricklebolt. Foto: PR
De Sallandse formatie Tricklebolt. Foto: PR Foto:

Rockbands brengen
gitaargeweld naar De Pauw

WARNSVELD - Traditiegetrouw zal ook deze februari het betere gitaargeweld de grondvesten van zalencentrum De Pauw, Rijksstraatweg 11 te Warnsveld doen trillen. Zaterdagavond 4 februari zullen drie rockbands het Warnsveldse podium betreden, namelijk: Midnight in Tokyo, Wide Open en hoofdact Tricklebolt. Om 20.30 uur gaat de zaal open en om ongeveer 21.00 uur zal Midnight in Tokyo, een Y&T tributeband, acte de présence geven. Achter deze tributeband gaat de rockband Midnight uit Empe en Klarenbeek schuil. Naast hun eigen rockwerk (ouderwetse hardrock/hedendaagse rock) hadden de drie heren al een aantal Y&T nummers op hun repertoire staan. De stap naar een tributeband was dan ook snel gemaakt.

Daarna is het de beurt aan de lokale rockers van Wide Open. Wide Open speelt in de traditie van acts als Pat Travers, ZZ-top, Kenny Wayne Shepherd en Jimi Hendrix. De band combineert eigen songs met niet-alledaagse bluesrock en classick rock klassiekers. Als hoofdact heeft de organisatie de formatie Tricklebolt heeft weten te strikken. Tricklebolt is een Sallandse formatie die vanaf 2014 het Oosten van Nederland helemaal plat weet te spelen. In 2017 zijn ze klaar om de rest van Nederland te veroveren met hun seventies Hammondrock die doet denken aan de tijden van Uriah Heep, Led Zeppelin, The Who en Black Sabbath. Stevige gitaren, strakke drums, pompende bas, rauwe stem en een gillend Hammondorgel.

De entree bedraagt bij telefonische reservering 10 euro en aan de deur is het 12 euro.

0575-522753


Online afspreken belastingservice

WARNSVELD - Leden van de FNV in Zutphen en Warnsveld kunnen vanaf 1 februari online een afspraak maken om hun belastingaangifte van 2016 te laten verzorgen. De belastingservice door vrijwilligers van de FNV vindt plaats in het Warnshuus in Warnsveld in de maanden maart en april.

Een online afspraak maken kan vanaf 1 februari via afspraakmakenfnv.nl. Lukt dit niet of heeft u geen computer? Vanaf woensdag 15 februari kunt u voor een afspraak bellen met 06 12581251 (di, wo en do van 16.00 tot 17.30 uur). Alleen leden die een nieuwe machtigingscode (betr. 2016) van de belastingdienst meebrengen, kunnen worden geholpen.

afspraakmakenfnv.nl