Leerlingen tonen de opbrengst  van het tweede Jeelo project. Foto: PR
Leerlingen tonen de opbrengst van het tweede Jeelo project. Foto: PR Foto:

Leerlingen halen ruim 350 euro op voor stichting Het Vergeten Kind

Project in samenwerking met educatiepunt Zutphen

WARNSVELD - Leerlingen van De Scheperstee hebben voor het project 'Maak een product' diverse eigengemaakte producten verkocht op de kerstmarkt. De totale opbrengst hiervan, maar liefst 352,90 euro, wordt overgemaakt naar stichting Het Vergeten Kind.

Tijdens het project 'Maak een product' hebben de leerlingen in samenwerking met het educatiepunt Zutphen verschillende technieken geleerd en prachtige producten gemaakt. De onderbouwleerlingen hebben armbandjes en etagères gemaakt waarop taartjes en chocolaatjes gepresenteerd kunnen worden. Groep 5-6 heeft met houtbewerking stevige krukjes gemaakt en er zijn telefoonhoesjes gebreid. Met behulp van de weeftechniek zijn er boekenleggers gemaakt. Groep 7-8 heeft zelf frisdrank geproduceerd en mooie etiketten ontworpen met daarop de juiste ingrediënten. Ook hebben zij nog een lava-lamp gemaakt.


Avond over Japans bloemschikken

WARNSVELD - Christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Passage Warnsveld-Dorp houdt op donderdag 19 januari haar maandelijkse ledenavond. Te gast is de heer Raang Boer Iwema en komt vertellen over Ikabana, Japans bloemschikken. Vrouwen die belangstelling hebben, zijn van harte welkom. De avond begint om 19.45 uur in 'De Eekschuur', Bonendaal 2 in Warnsveld.