Zangeres Maria José Sobral. Foto: PR
Zangeres Maria José Sobral. Foto: PR Foto:

Maria José Sobral zal het jaarprogramma van Luxor starten

Divers programma na jaarwisseling

na ZUTPHEN - Jazz in Luxor gaat na twee weken vakantie op 10 januari 2017 weer van start. Het programma is tot en met mei al weer ingevuld met een grote diversiteit aan jazz artiesten waaronder vibrafonist Frits Landesbergen en mondharmonica speelster Hermine Deurloo. Ook lopen er onderhandelingen met zangeres Mathilde Santing. Het belooft dus weer een spannend en vol programma met heerlijke jazzmuziek en aanverwante stijlen op de dinsdagavond in Luxor.

Op dinsdag 10 januari zal de zangeres Maria José Sobral het jaar openen. Maria José Sobral is afgestudeerd als jazz zangeres, wereldmuziek zangeres en muziekdocent. In 2010 heb heeft ze de Zangacademie opgericht en Mp Communication Consultants een bedrijf dat zich specialiseert in trainingen op het gebied van stem, communicatie, presentatie en NLP. Als vocal coach is ze heel gepassioneerd met lesgeven bezig en vindt het heerlijk om alles uit een zanger te kunnen halen zodat hij of zij lekker vrij en ontspannen kan leren zingen. Als zangeres treedt Maria José Sobral ook veel op met diverse formaties en in diverse stijlen.

Maria zal worden begeleid door de Zutphense Groove Connection met Ton-Herman Melis op piano, Frank Ong-Alok op gitaar, Douwe Laansma op saxofoon, Erik Snellink op de drums en Erno Klijzing op de bas.

De avond start om 22.00 uur en de toegang is vrij. Een vrijwillige donatie is altijd welkom.