Natuurlijk was er ook tijd om met Epke Zonderland op de foto te gaan. Foto: PR
Natuurlijk was er ook tijd om met Epke Zonderland op de foto te gaan. Foto: PR Foto:

Noor uit Warnsveld met Epke op TV en naar Unive Gymgala

WARNSVELD - Noor Beser, een elfjarige turnster van WSV, werd afgelopen week onder het mom van 'een training' meegenomen naar de Epke Zonderland turnhal waar zij verrast werd door de tv ploeg van SBS6 voor een uitzending in Hart van Nederland en vervolgens door Epke Zonderland zelf. Dankzij een filmpje die haar moeder op Facebook had gezet, en zoveel mogelijk likes mee had verzameld, mag Noor meedoen aan het Univé Gymgala. Een grensverleggende show waarin topsport, acrobatiek en entertainment op inspirerende wijze samenkomen.

Olympische turnhelden, waaronder Sanne Wevers en Epke Zonderland, en tal van andere wereldwijde sterren zijn tijdens dit gala op 29 december te bewonderen in de Ziggo Dome. Het Gym Gala is uitgegroeid tot een evenement van wereldklasse en 'A Touch of Gold' belooft een show vol verrassing en verwondering. De regie van de show is in handen van musicalster Stanley Burleson.

Noors familie, maar ook trainer Lisanne Ruegebrink en WSV zijn trots als een pauw dat ze dit gaat doen! Het wordt voor Noor een avond om niet snel te vergeten.