Op de vrijetijdsbeurs bij Obelink kan iedereen ideetjes opdoen voor vakanties. Foto: PR
Op de vrijetijdsbeurs bij Obelink kan iedereen ideetjes opdoen voor vakanties. Foto: PR Foto:

Vakantievoorpret bij Obelink

WINTERSWIJK - Vrijetijdsmarkt Obelink aan de Misterweg in Winterswijk houdt op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december voor de tiende keer op rij de jaarlijkse vrijetijds- en vakantiebeurs, of, zoals Obelink het noemt: 'drie dagen vakantievoorpret'.

Kamperen is nog steeds een van de meest populaire manieren om vakantie te vieren. Lekker buiten zijn, genieten van je vrijheid, niets moeten en heerlijk ontspannen. Speciaal voor al die kampeerders en uiteraard ook voor wie nog niet weet wat ze in de vakantie gaan doen, houdt Obelink deze vrijetijds- en vakantiebeurs.

De beurs biedt gelegenheid om alvast een beetje vakantiesfeer op te snuiven, te kijken wat er voor nieuws op de markt is en zich te laten voorlichten over de nieuwste snufjes op kampeergebied. Door de winkel heen komen zo'n honderd kraampjes te staan waar campings en vakantie-parken uit een groot aantal landen van Europa zich presenteren.

Tevens zijn er stands met diverse soorten kaas, worst en streekproducten. De VVV uit Winterswijk, Aalten, Bredevoort en Dinxperlo zijn er, alsmede enkele caravan- en camperclubs.

Tijdens de beurs kan de bezoeker ook op alle afdelingen terecht voor informatie over tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, accessoires, tuinmeubelen, zwembaden, grills enzovoorts. Op de sportafdeling is alles voorhanden voor de liefhebber van skivakanties. Alle drie de dagen zijn er demonstraties van producten en acties, waarbij ook prijzen te winnen zijn, zoals een verblijf van een week in een tipi in Luxemburg.
Obelink zorgt voor muzikale omlijsting, voor een gratis glaasje gl├╝hwein en diverse lekkere hapjes tijdens de barbecuedemonstraties. De stands zijn bemand van 10.00 tot 16.00 uur; het restaurant met de kinderspeelhoek is open en de toegang en het parkeren zijn gratis.


www.obelink.nl