Uitmuntend Zutphen en Stichting Zutphen Promotie verloten zes cadeaupakketten. Foto: Stichting Zutphen Promotie
Uitmuntend Zutphen en Stichting Zutphen Promotie verloten zes cadeaupakketten. Foto: Stichting Zutphen Promotie Foto:

Cadeaus kopen met Uitmuntend Zutphen-munten

ZUTPHEN –Bij een dertiental speciaalzaken in Zutphen kun je voortaan afrekenen met een bijzondere munt: de Uitmuntend Zutphen-munt. Deze munt is vanaf nu te koop in een feestelijke cadeauverpakking bij de deelnemende winkels en bij VVV Zutphen aan de Houtmarkt. Met de Uitmuntend Zutphen-munten à 2,50 euro geef je iemand een persoonlijk Zutphens cadeau en de mogelijkheid om zelf iets uit te zoeken.

Om de nieuwe munten bekendheid te geven, is Zutphen Promotie samen met de winkeliers vandaag met een winactie op Facebook gestart. De winkeliers die aangesloten zijn bij Uitmuntend Zutphen hebben hiervoor gezamenlijk zes cadeaupakketten ter waarde van 65 euro samengesteld. Meedoen kan via onderstaande Facebookpagina.

Uitmuntend Zutphen is een samenwerkingsverband van persoonlijke, eigenzinnige en authentieke speciaalzaken in de binnenstad, waar de eigenaar zelf achter de toonbank staat. De Uitmuntend Zutphen-winkels zijn: 't Fakkeltje, Atelier de Waterlelie, Binorm Gezondheidsspeciaalzaak, Bonbonatelier Janson, Kaldi Koffie, Living & Giving, Lydia Lingerie Advies, Noten & Zo, Slagerij Van Dam, Stadsslijterij Groenmarkt, Sur le Pont, V.d. Brink Boek en Buro en Zuivelhoeve.


fb.com/promotiezutphen