V.l.n.r.: Bemog projectonwikkelaar  Ing. Han Schoot Uiterkamp en Ing. Wouter Garritsen van Le Clercq planontwikkeling. Foto: Bas Bloem
V.l.n.r.: Bemog projectonwikkelaar Ing. Han Schoot Uiterkamp en Ing. Wouter Garritsen van Le Clercq planontwikkeling. Foto: Bas Bloem Foto:

Start verkoop tachtig architectuur ontwikkelde woningen Zutphen

Hof van Wesse maakt Zutphen als woonstad nog aantrekkelijker

ZUTPHEN - Op 26 oktober tekenden wethouder Coby Pennings en Bemog Projectontwikkeling & Le Clercq Planontwikkeling de koopovereenkomst voor het project Hof van Wesse. De ondertekening is een belangrijke mijlpaal voor Zutphen die de stad als woonstad nog aantrekkelijker maakt.

Het project bestaat uit 80 onder architectuur ontwikkelde woningen en is gelegen in een ruime groene setting tegen het centrum van Zutphen aan. De verkoop van de eerste fase start eind van dit jaar.

Makelaars Ten Hag en Eggink Maalderink

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij één van de twee betrokken de makelaars: Eggink Maalderink en Ten Hag. De eerste twintig woningen die dit jaar in verkoop gaan zijn zes twee onder een kappers en 14 rijenwoningen. De prijzen van deze woningen liggen tussen de circa € 165.000,- en 260.000,- VON.

Inloopavond
Op 15 december start de verkoop van de eerste 20 woningen in Hof van Wesse. Van 17.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom in Het IJsselpaviljoen aan de IJsselkade 1 in Zutphen. Je kunt je dan inschrijven voor een woning.

Meer informatie
Benieuwd naar de woningen en hoe het er uit gaat zien? Kijk dan op de Facebookpagina Hof van Wesse: www.facebook.com/HofvanWesseZutphen.

Zie ook de advertentie op pagina 14