De talentvolle Anne-Marie ten Heggeler is één van de leden van The Uppertunes. Foto: PR
De talentvolle Anne-Marie ten Heggeler is één van de leden van The Uppertunes. Foto: PR Foto:

Unieke samenklank leidt tot
'Unfinished Business'

ZUTPHEN - De jonge, hippe band The Uppertunes bestaat uit getalenteerde muzikanten die elkaar hebben leren kennen tijdens hun studie op het conservatorium. Na diverse optredens in verschillende formaties en op menig podia, is uit deze bijzondere samenklank de EP 'Unfinished Business' ontstaan. Dinsdagavond 29 november om 22.00 uur zijn ze gast tijdens Jazz in Luxor, aan de Houtmarkt 64. De toegang is vrij.

The Uppertunes spelen een eigen mix van jazz, funk, fusion, latin, reggae en hip-hop en laten zich graag beïnvloeden door artiesten als John Scofield, Richard Bona, Snarky Puppy, Roy Hargrove, New Cool Collective, Marcus Miller, Bob Marley, Michael Jackson, Jamiroquai. De originele instrumentale composities komen van bandleider en bassist Erno Klijzing.

Verder bestaat de band uit Jonas Rabener (saxofoon), Anne-Marie ten Heggeler (trompet en bugel), Ruben Stolp (piano), Erno Klijzing (basgitaar) en Stefan Schneider (drum).


Kledingbeurs voor activiteiten in de wijk Noordveen

ZUTPHEN - De Werkgroep 'Berkel Wijnhofpark' organiseert gedurende het hele jaar activiteiten voor jong en oud in het Wijnhofpark, gelegen in de buurt Berkelpark te Zutphen. Eenieder is welkom daaraan deel te nemen en te genieten van de natuurlijke speel- en ontmoetingsplek die op initiatief van de werkgroep in het Wijnhofpark is aangelegd. Om ook in 2017 leuke (kinder)activiteiten te kunnen blijven organiseren, houdt de werkgroep op zaterdag 26 november 2016 van 11.00-16.00 uur een kledingbeurs in het Rode Kruisgebouw, Van Drinenstraat 4 te Zutphen.

Met het betalen van kleine prijzen (alle artikelen zijn onder de vijf euro) draagt u bij aan groot plezier tijdens de activiteiten in het Wijnhofpark. De werkgroep zet in op een mooie verkoopopbrengst en hoopt u zodoende tijdens de beurs te mogen begroeten. Wie de werkgroep als vrijwilliger wil helpen tijdens de kledingbeurs of andere activiteiten, kan zich aanmelden via genoemd e-mailadres.

berkelwijnhofpark@gmail.com

www.facebook.com/berkel.wijnhofpark