Door het stoppen van Pathfinder is Zunshine nog één van de weinige organisaties die regelmatigig (dance)feesten organiseert. Foto: PR
Door het stoppen van Pathfinder is Zunshine nog één van de weinige organisaties die regelmatigig (dance)feesten organiseert. Foto: PR Foto:

Zunshine aankomend weekend vanuit andere locatie

Zutphen - Na zes succesvolle edities in Het Koelhuis, verhuist Zunshine naar Fort Bronsbergen. Zaterdag 26 november van 22.00 tot 04.00 uur is het zover en brengt Zunshine weer een verfrissende line-up, met een leuke primeur: met trots presenteert de organisatie de eerste vrouwelijke DJ op Zunshine: YADE.

Deze energieke dame draait al jaren in de grotere clubs in ons land. Met een focus op 'Deep Tech House' zal ze iets afwijken van de stijl die de meeste bezoekers van Zunshine tot op heden gewend zijn. "Je ziet dat de house muziek steeds populairder wordt, als organisatie kunnen wij daar dus niet in achterblijven. Toch zullen we niet te ver van onze identiteit afwijken." Met oude bekende Danny Favor en het Deventer duo Joris Timisela en Victim of House zullen de bekende 'Zunshine deuntjes' ook veelvuldig te horen zijn.

Door het stoppen van Pathfinder is Zunshine nog één van de weinige organisaties die met regelmatig (dance)feesten organiseert voor het Zutphense publiek. "Wij hopen nog een aantal jaren door te kunnen gaan, want een stad als Zutphen verdient toch zo nu en dan een leuk feestje", aldus de organisatie.


www.zunshine.nl