Verdeling van de gratis oliebollen . Foto: PR
Verdeling van de gratis oliebollen . Foto: PR Foto:

Gasten en vrijwilligers de Zonnebloem uit de Hoven smullen van oliebollen

Positieve reacties oliebollen actie

Zutphen - De weel van 7 tot en met 12 november vond de week van De Echte Oliebol plaats. Ook de gasten en de vrijwilligers van de Zonnebloem uit de Hoven hebben genoten van deze heerlijke spontane lekkernij.

Zij werden getrakteerd op oliebollen die door Bakkerij Nijkamp gratis ter beschikking werden gesteld. De Zonnebloem was blij verrast met de gulle geste van de bakkers.
Nijkamp: "We krijgen veel positieve reacties van vrijwilligers en klanten, en merken ook dat de Zonnebloem deze actie erg waardeert."


Hans Liberg komt met laatste tournee ook bij Hanzehof

Zutphen - Na vijfendertig jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft de Nederlandse musicoloog en cabaretier Hans Liberg besloten om een pitstop in te lassen. Niet direct, want komend seizoen zal hij nog op 15 maart in Zutphen met zijn nieuwste voorstelling Trálálálá voor iederéén!! te zien zijn. Trálálálá voor iederéén!!, zijn zeventiende voorstelling, is een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen.

Na zijn laatste show van deze tournee zal hij zich terugtrekken uit het theater. "Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug.", zo laat Hans Liberg weten.

Zijn voorstelling Trálálálá voor iederéén!! gaat op 22 november in première in het AGORA Theater in Lelystad.