Vocaal octet Duzz. Foto: PR
Vocaal octet Duzz. Foto: PR Foto:

Vocaal octet Duzz neemt publiek mee
op reis door vijf eeuwen

Epse - Het koffieconcert van zondag 27 november zal door vocaal ensemble Duzz...verzorgd worden. De aanvang voor het concert is om 11.30 uur, vanaf 11.15 uur staat de koffie en thee klaar.

Duzz... is een gemengd octet, opgericht in 2004. Deze groep ervaren zangers richt zich op een zeer breed repertoire. Oude madrigalen, Romantiek, hedendaagse klassieke muziek, maar ook close harmony en popsongs garanderen een gevarieerd geheel dat steeds weer enthousiaste reacties losmaakt, niet alleen bij het publiek. In 2009 won Duzz... een prijs op het 23e Nederlands Festival voor Vocale Ensembles. Kenmerkend voor de concerten van dit vocaal ensemble is de muziek door vijf eeuwen heen met alle bijbehorende verschillende stijlperiodes.
Het vocaal ensemble bestaat uit: Joke den Heijer en Harriet Hiddink (sopraan), Vera van den Brink en Joanne Pool (alt), Ernst-Jan Nieland en Mark de Goede (tenor en leiding lichte muziek), Fokke-Jan Dijkstra (bas en leiding klassieke muziek) en Maarten van Rootselaar (bas). Er wordt een bijdrage van 7,50 euro gevraagd ten behoeve van de kosten. U bent van harte welkom aan de Lochemseweg 36 in Epse.