WSV Dames boeken belangrijke winst

Warnsveld - Uit in Varsseveld tegen VCV is altijd een hoop spektakel en roering in de hal. Daar hadden de WSV dames in de 1e set geen problemen mee en werd de thuisploeg met 19-25 opzij gezet. In de tweede set moesten ze de winst aan VCV laten met 25-13. Langzaam maar zeker herpakten de Warnsveldse dames zich in de derde set, echter de setwinst ging naar de tegenstander 25-19. Het goede gevoel kwam in de vierde set bij elk punt weer terug en namen de WSV dames het initiatief en beloonden dat met de setwinst 18-25. Het mocht nu niet meer mislopen en met een duidelijke 10-15 pakte de ploeg de 2-3 winst. Er is nog steeds aansluiting met de kop van de ranglijst.

Heren 1 werd in de uitwedstrijd tegen het sterke Alterno in Apeldoorn op de pijnbank gelegd. In de eerste set ging de Apeldoornse ploeg direct goed van start 25-18. In de sfeervolle Alternohal heeft elke ploeg het niet gemakkelijk en zo bleken de WSV mannen geen antwoord voorhanden te hebben op het stevige Alterno spel. 25-15 in de 2e set. In de derde set kwamen de WSV mannen pas aan een eigen spelletje toe, echter Alterno sneed de mannen de pas af met 25-19. In de 4e set zag het er een stuk rooskleuriger uit, er lagen kansen op de winst, toen de thuisploeg het dreigende gevaar zag gooiden ze de deur dicht met 26-24 en bleef WSV puntloos.
Heren 3 was in de uitwedstrijd tegen de Phantoms superieur aan hun tegenstander. De 1e set werd met 18-25 gewonnen. In de 2e set voerden de WSV heren de druk nog wat op hetgeen resulteerde in 9-25. Nadat de mannen ook de 3e set met 12-25 tot zich genomen hadden, mocht de tegenstander in de vierde set nog wel bijkomen tot 20 punten, daarna was het over en uit met 20-25 en kon de 0-4 winst mee naar Warnsveld.
Dames 2 had een pittige tegenstander aan Focus, dat met nipt verschil de 1e set in winst omzette 27-25. De 2e set was voor de WSV dames met 19-25. In de 3e set en 4e set verhoogde de thuisploeg het tempo en hadden de WSV dames het nakijken met 25-14 en 25-17. De 3-1 was voor Focus.
Recreanten: Mix team 1 speelde tegen het bezoekende Overa dat de 1e set in winst omzette 21-25. De 2e set was voor de thuisploeg 25-13. De bezoekers bepaalden met de winst 16-25 de einduitslag op 1-2.
Miniteams: Boemerang- WSV N6-1, 1-3. Dynamo-WSV N6-2, 2-3. Tornax-WSV N5-1, 0-8. WSV N3-1-Avanti,2 -0. WSV N2-1-Boemerang, 2-0. WSV N3-1- Dynamo, 0 -2. Gemini – WSV N2-1, 2 -0. WSV N2-1-Dash, 2-0. Dynamo – WSV N3-1, 2-0. Dash-WSV N2-1, 2-0.