Het Chinese korfbalteam komt naar Nederland. Foto: PR
Het Chinese korfbalteam komt naar Nederland. Foto: PR Foto:

Nationaal korfbalteam China speelt tegen KVZ

Zutphen - Het Chinese korfbalteam komt naar Nederland van 16 tot en met 31 december. Ze doen mee aan de Korfbal Challenge en spelen voorafgaand daaraan drie wedstrijden tegen verschillende Nederlandse korfbalclubs. Eén daarvan is KVZ. Op 20 december spelen de Chinezen om 20.30 uur in de Hanzehal in Zutphen tegen KVZ 1. Dit belooft een mooi korfbalspektakel te worden.

Ben Crum, die jarenlang bondscoach is geweest van ons nationale korfbalteam, deed enkele weken geleden een oproep om interessante tegenstanders voor het Chinese team te vinden. KVZ reageerde alert en enthousiast en kreeg het voor elkaar om één van de wedstrijden naar Zutphen te halen. Verder spelen de Chinezen tegen ODIK-DWS uit Barneveld en Noviomagum uit Nijmegen.

KVZ nodigt iedereen uit om van dit korfbalspektakel te komen genieten.Wat is er mooier dan zo'n wedstrijd spelen in een afgeladen Hanzehal met enthousiast publiek dat de Chinezen een onvergetelijke avond bezorgt.


Z.B.V.V. organiseert Feenstra De Putter Kersttoernooi

Zutphen - De Zutphense Bedrijfsvolleybalvereniging (Z.B.V.V.) organiseert op 27 december a.s. het Feenstra De Putter Kersttoernooi' om 19:00 uur in de Hanzehal in Zutphen. Iedereen van 16 jaar of ouder kan meespelen, de teams worden ter plekke ingedeeld. Familie en vrienden zijn natuurlijk welkom voor support. Inschrijven kan via de website tot 18 december.

Kerstkransjes, lichtjes, kerstballen, een glas bubbels en natuurlijk een mooie pot volleybal. De kampioen wint een prachtig vuurwerkpakket. Iedereen is welkom om aan te moedigen of mee te doen. "Ik speel al sinds 2001 mee in verschillende teams en als kantoor dragen wij de Zutphense Bedrijfsvolleybalvereniging al jaren een warm hart toe" zegt Frank Feenstra, advocaat bij Feenstra de Putter Advocaten, de sponsor van het evenement. "Sinds kort is er een nieuw bestuur dat met leuke initiatieven komt om de vereniging nieuw elan te geven. Dus wij zijn blij dat wij de vereniging kunnen ondersteunen met deze primeur: het organiseren van een kersttoernooi. Zo ontmoeten de leden elkaar in kerstsfeer en kunnen niet-leden zien hoe gezellig en sportief de Z.B.V.V. is".

Inschrijven nieuwe seizoen
Dit kersttoernooi is hiermee de gezellige afsluiting van het seizoen van de Z.B.V.V. Op 9 januari begint het nieuwe seizoen. Nieuwe vrienden- of bedrijfsteams en individuele spelers zijn van harte welkom (mixed teams) om mee te doen met de nieuwe competitie. Aanmelden of een keer komen kijken? Bel vrijblijvend met Sjoerd Adema op 06 - 13 77 48 58 of kijk op de website.

www.zbvv.nl