Wethouder Coby Pennings onthult bord met de tekst 'Biljartvereniging 55Plus'. Foto: PR
Wethouder Coby Pennings onthult bord met de tekst 'Biljartvereniging 55Plus'. Foto: PR Foto:

Feestelijk heropening biljartzaal van Biljartvereniging 55Plus

Zutphen - Vrijdagmiddag 14 oktober heropende wethouder Coby Pennings op feestelijke wijze de biljartzaalzaal van Biljartvereniging 55Plus aan de Michiel de Ruyterstraat 2 in Zutphen. Zij deed dat samen met het pas benoemde erelid Johan Ilbrink, de nestor van de vereniging.

Liefhebbers kunnen kijkje komen nemen

In haar toespraak benadrukte de wethouder het belang van met elkaar in beweging blijven, zowel fysiek als mentaal. Zij feliciteerde de leden met het fraaie onderkomen.

Sinds begin 2014 speelt '55Plus' in een afgescheiden zaal in de Emmanuelkerk. Er wordt nu op vier uitstekende biljarts gespeeld. De hele week is er overdag gelegenheid tot recreatief spelen. Op maandag- en woensdagmiddag zijn er onderlinge competities. Ieder lid van de, momenteel 37 leden van de vereniging, is nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging.

Voor liefhebbers, die zin hebben om in een prettige sfeer te biljarten is er uiteraard nog plaats. Informatie wordt graag verstrekt door de secretaris van de vereniging de heer B. Roos (06-55155559) of neem eens persoonlijk een kijkje!


Optreden volksdansgroep 'de Knupduukskes' in Zutphen

Zutphen - Kom genieten op maandag 24 oktober om 14.00 uur in het Buurtcentrum van Het Bornhof, want dan kunt u kijken naar een optreden van de Vordense boerendansers.

De folkloristische dansgroep 'de Knupduukskes' is opgericht in 1930. De naam 'de Knupduukskes' is afkomstig van het halsdoekje dat de dames dragen. De dansgroep wil graag de folkloristische en andere oude dansen in stand houden en belangstelling kweken voor folklore van muziek en dans. De dansers verzorgen vele optredens in binnen- en buitenland.

Het optreden in Het Bornhof begint 24 oktober om 14.00 uur en eindigt rond 15.30 uur.

Iedereen is welkom in Het Buurtcentrum van Het Bornhof aan de Hobbemakade 246 in Zutphen. De entree bedraagt 2,50 euro inclusief een consumptie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ilonka ten Velde van Activiteiten en Welzijn Sutfene: per telefoon of per mail.


0575 – 59 44 44

info@sutfene.nl

www.knupduukskes.nl