WSV dames 1 met winst terug
uit Emmen

Warnsveld - De Warnsveldse dames beginnen elkaar steeds beter te vinden zoals de eerste set liet zien door goede service druk en goede uitgevoerde aanvallen 14-25. In de 2e set was Emmen beter op dreef: 26-24. In de 3e set waren de Warnsveldse dames superieur aan hun tegenstander: 14-25. Het werd zwoegen en harken in de vierde set, maar met 23-25 grepen de WSV dames een verdiende 1-3 zege.

Heren 1: Uit naar Heino tegen het sterke Hevo werd een kwelling. De thuisploeg zette in de 1e set direct de trend met een forse 25-11. Ook in de 2e set waren de WSV mannen niet bij machte: 25-15. In de 3e set waren de WSV mannen de betere met de setwinst 15-25. In de 4e set moesten de Warnsveldse mannen lijdzaam toezien hoe Hevo de druk opvoerde en met 25-19 de 3-1 winst in Heino hield.

Dames 4 had de handen vol aan het bezoekende Smash dat goed uit de startblokken kwam in de 1e set 17-25. De WSV dames waren in de 2e set wat beter bij de les, getuige het nipte verlies 23-25. Daarna bepaalde de tegenstander het verdere verloop van de match en was in de derde en vierde set de betere 14-25 en 15-25. Een dikke 0-4. Dames 5 was op bezoek bij DES D 1. De WSV dames wonnen de 1e set met 25-22. In de 2e set moesten de dames toezien hoe DES de set pakte met 13-25. In de 3e set waren de WSV dames was er met de winst 25-21 de opmaak naar een forse 4e set. De tegenstander kwam er nu in het geheel niet meer aan te pas en met 25-8 was de 3-1 een verdiende overwinning. Meisjes A 1 had het in haar uitwedstrijd tegen Givo niet echt moeilijk. Vooral de eerste als ook de 2e set kenmerkten zich door een oppermachtig WSV: 16-25 en 10-25. De thuisploeg kwam in de derde set terug en won met 25-21. Waarna de Warnsveldse meisjes de deur definitief dicht gooiden met 13-25. De overwinning 1-3 ging mee naar Warnsveld. Meisjes A2 ontving het sterke Volga A1. Hoe de WSV meisjes ook probeerden, de bezoekers uit Gaanderen wisten van geen wijken. De 1e set werd een makkelijke prooi 10-25. De 2e alsmede de 3e en de vierde set waren met duidelijke cijfers in het voordeel van Volga, 16-25, 14-25 en 16-25. De 0-4 was voor Volga. Miniteams uitslagen. WSV N4-2 – Dash, 0-4. WSV N4-3 – Boemerang, 4-0. WSV N4-1 – Avanti, 4-0. WSV N6-2 – Boemerang, 3-1. Gemini - WSV N4-2 , 2-2. WSV N6-1 – BVC, 2-3. DVO – WSV N4-3, 0-4. WSV N4-1 – Tornax, 2-2. Dynamo – WSV N5-1, 6-2. Recreanten. Het mixteam was op bezoek bij het sterke Soci en sleepten de eerste set met 19-25 uit het vuur. Met 25-8 en 26-24 was de 2-1 wel voor de thuisploeg.