Mark Heuvelink, directeur bij Schoonmaakbedrijf Glans bv en Bas de Bruijn, voorzitter Warnsveldse Boys openen officieel het hoofdveld. Foto: PR
Mark Heuvelink, directeur bij Schoonmaakbedrijf Glans bv en Bas de Bruijn, voorzitter Warnsveldse Boys openen officieel het hoofdveld. Foto: PR Foto:

Warnsveldse Boys opent hoofdveld
officieel tijdens feestelijke middag

WARNSVELD – Op zondag 2 oktober vond de officiële sponsorpresentatie van Glans schoonmaakbedrijf B.V. plaats, als nieuwe hoofdsponsor van Warnsveldse Boys. Tijdens deze feestelijke middag werden de nieuwe tenues van het eerste herenelftal gepresenteerd en werd het nieuwe hoofdveld officieel geopend.

Tijdens deze middag waren alle sponsoren van Warnsveldse Boys uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe sponsoruitingen op sportpark 't Braamveld te komen bewonderen. Daarnaast was er volop de gelegenheid om met andere sponsoren, bestuursleden en leden van de sponsorcommissie bij te praten in te sponsortent en te genieten van een middagje voetbal.

Naast Glans schoonmaakbedrijf B.V. wist Warnsveldse Boys nog meer grote sponsors aan zich te binden. Zo is Medline International de hoofdsponsor voor de Dames en meisjes A1. Enzerink BV en E.N.E. Hypotheken zijn de nieuwe subsponsoren. Alle vier de sponsors kregen als dank een ingelijst shirt van het gesponsorde team mee naar huis.

Het was de eer aan het eerste herenelftal om het nieuwe hoofdveld in te wijden. Zij wisten de middag feestelijk af te sluiten door koploper Lemelerveld met 5-2 te verslaan.


't Warnshuus ontvangt 6000 euro van het Oranje Fonds

WARNSVELD - 't Warnshuus heeft een bijdrage van €6000,- van het Oranje Fonds ontvangen. 'Warnshuus gaat dit geld gebruiken om de ontmoetingsruimte opnieuw in te richten. Belangrijk is dat het een gezellige ruimte wordt waar een ieder kan zitten om iets te drinken of bij te praten met bekenden.

Het huidige praktische meubilair zal vervangen worden voor meubels die meer passen bij een huiskamersfeer. Er zullen meerdere zitjes gecreëerd worden. Voor grotere groepen komt er een tafel, waar zij tussen de activiteiten door pauze kunnen houden. Daarnaast zullen ook de verlichting en de aankleding van de bar aangepakt gaan worden. Tot slot wil men in deze ruimte ook een plek bieden aan personen die in 't Warnshuus een plek zoeken om rustig te kunnen werken. Kortom; het doel is een gezellige en multifunctionele ruimte!

Het Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt jaarlijks ruim 7.500 sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met €27,4 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar voor het Oranje Fonds.

Berdien Westland (l) en Monique Beumer, coördinatoren bij 't Warnhuus met de cheque. Foto: PR