Leerlingen Vrijeschool Zutphen spelen theatervoorstellingen op terrein GGNet. Foto: PR
Leerlingen Vrijeschool Zutphen spelen theatervoorstellingen op terrein GGNet. Foto: PR Foto:

Terrein GGNet betoverend decor voor
toneelproductie Vrijeschool

Zutphen - Jaarlijks komen de leerlingen naar GGNet in Warnsveld om een eigen toneelproductie te bedenken, maken en uit te voeren. Maandag 3 en dinsdag 4 oktober is het weer zover en spelen 210 leerlingen Vrijeschool Zutphen zeven verschillende theatervoorstellingen op het thema 'Gedragen'. Het prachtige terrein van GGnet te Warnsveld dient hiervoor, op diverse locaties, als betoverend decor.

Een boomgaard, grasveld, stenen muur of treurwilg transformeren in nieuwe werelden waarin, met veel dans muziek en acteren het publiek wordt getrakteerd op de zintuigen. Over een periode van zes weken hebben de leerlingen geheel zelfstandig de producties vormgegeven en onder leiding van professionals verfijnt.

Speeltijden vanaf 19.00 uur op beide avonden. De organisatie roept op om lopend of per fiets te komen. Bent u met de auto? Dan kunt u terecht op parkeerplaats 1 (er zal ter plekke verkeersleiding aanwezig zijn) en u vervolgens melden bij de centrale post. GGNet Warnsveld is gelegen aan de Vordenseweg 12 te Warnsveld.