Hoog water in Zutphen. Foto: Alexander Hettema
Hoog water in Zutphen. Foto: Alexander Hettema Foto:

Perspectief op Zutphen gezien vanuit het standpunt van kinderen

Zutphen - Na het succes van de editie 2016 zal er in 2017 nogmaals een foto-expositie worden georganiseerd in de binnenstad van Zutphen. Het thema voor 2017 zal zijn: perspectief op Zutphen gezien vanuit het standpunt van kinderen.

Hiervoor krijgen basisschool kinderen de gelegenheid om 6 maanden lang onder begeleiding van Zutphense fotografen haar/zijn zicht op Zutphen te fotograferen. Van iedere deelnemer zullen er 5 foto's (formaat 30X40 cm) geƫxposeerd worden bij lokale ondernemers in de binnenstad van Zutphen. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers, die begeleid zullen worden tijdens het proces van fotograferen, selecteren, afdrukken en exposeren.

Deelname is kosteloos, je dient wel je eigen camera te hebben en afdrukken zijn voor eigen rekening. Ook al zijn smartphones reuze handig, ze zijn ongeschikt om foto's te maken die gebruikt kunnen worden voor exposeren. Ben je tussen de 8 en 10 jaar, geĆÆnteresseerd in fotografie en lijkt het je leuk om je foto's te exposeren? Geef je dan voor 15 oktober op via facebook.com/kunstfotograaf op. Vanaf 1 november 2016 wordt er gestart met fotograferen!