Eigenaren Wybe Dijk en Ger Aldershof van DREUG. Foto: PR
Eigenaren Wybe Dijk en Ger Aldershof van DREUG. Foto: PR Foto:

Oldtimerstalling DREUG opent haar deuren in Zutphen

Elke oldtimer is het waard gekoesterd te worden

Zutphen - Vanuit hun liefde voor oldtimers openen Ger Aldershof en Wybe Dijk op zaterdag 24 september oldtimerstalling DREUG in Zutphen. Tijdens de opening is er tevens een expositie van prachtige foto's van autofotograaf Jérôme Wassenaar. Als je interesse hebt om een kijkje te komen nemen kun je via het e-mailadres info@dreug.nl contact opnemen.

Die prachtige lijnen, blinkend chroom, krakend leer, de geur van onverbrande benzine. Als echte autoliefhebbers kennen Ger Aldershof en Wybe Dijk dat gevoel maar al te goed. In hun ogen is elke oldtimer het waard om gekoesterd te worden!

Wybe Dijk: "We bieden met DREUG een unieke mogelijkheid om je oldtimer te stallen en zelf te onderhouden. Tevens bieden we een platform om een hobby te delen en elkaar te helpen bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Zo hebben we een moderne, RAI gekeurde, tweekoloms hefbrug beschikbaar bij DREUG". Ger Aldershof: "We beschikken over een goed verlicht en verwarmd pand op industrieterrein de Mars, dichtbij het centrum van Zutphen. Oldtimerbezitters hebben zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag toegang. We hebben DREUG opgezet uit liefde voor karaktervolle oldtimers. Ons doel is om met een kleine groep liefhebbers onze hobby te delen". info@dreug.nl

Oldtimerstalling DREUG. Foto: PR