In de galerie is de expositie 'Aan de kim' van Henny Ferwerda te bezichtigen. Foto: PR
In de galerie is de expositie 'Aan de kim' van Henny Ferwerda te bezichtigen. Foto: PR Foto:

Bezoek het Leeuwenkoppenhuisje en de Herenkamer van Huis Welgelegen

Warnsveld - Zaterdag 10 en zondag 11 september is de Overtuin opengesteld voor alle publiek en is de entree gratis. Bijzonder is dat op zaterdag 10 september het naastgelegen Leeuwenkoppenhuisje en de Herenkamer van Huis Welgelegen te bezichtigen zijn. Dit kan slechts eenmaal per jaar. In de galerie is de nieuwe expositie 'Aan de kim' van Henny Ferwerda te bezichtigen. Henny bezit de gave om de natuur niet alleen in zijn verschijningsvorm te verbeelden, maar ook in zijn geheim. Haar schilderijen ademen ruimte en vrijheid uit. Henny is zaterdag in de galerie aanwezig om toelichting te geven op haar werk. Kom dus naar de Molenstraat 6 te Warnsveld. De tuin is geopend van 11.00 tot 18.00 uur.


Repair Café Warnsveld

Warnsveld - Het eerstvolgende Repair Café Warnsveld vindt plaats op 13 september van 19.00 tot 21.00 uur open in 't Warnshuus.

Iets weggooien en nieuw kopen hoeft niet altijd, ook al zegt een winkelier of monteur dat er niets meer aan te repareren valt. Soms hebben spullen een emotionele waarde, en met geduld en vakkennis krijgt men het samen meestal weer piekfijn voor elkaar.

Elke tweede dinsdag van de maand is men aanwezig in 't Warnshuus met deskundige en enthousiaste vrijwilligers. Ook voor advies bent u van harte welkom. Naast materiaalkosten is een vrijwillige bijdrage welkom.


www.repaircafe.org

Contactadres: marionvanarragon@gmail.com