Triatleten Karin Komdeur, Stef van der Zee en Esther Strijker. Foto: PR
Triatleten Karin Komdeur, Stef van der Zee en Esther Strijker. Foto: PR Foto:

Triatlongroep De Boskoele uit Gorssel succesvol in Almen

Almen/Gorssel – Zondag 28 augustus vond de Almense Triathlon plaats. De triatleten uit De Boskoele bereikten het podium. Met een tweede en een derde plek bij de dames en een plek bij de eerste tien voor de heren kun je met recht spreken van een succes. Esther Strijker eindigde als tweede achter Anne Oltvoort en Karin Komdeur uit Gorssel werd derde. Stef van der Zee eindigde bij de heren in de top tien.

De Triatlon in Almen, georganiseerd door zwembad De Berkel, is populair bij triatleten uit de omgeving. Ieder jaar doen er ook altijd wel een paar atleten van triatlongroep De Boskoele mee. En ieder jaar klimmen er wel één of twee leden op het podium. Dat gebeurde ook dit jaar. "Het triatlonseizoen is bijna voorbij en dan is dit een mooie afsluiting", volgens Esther Strijker die met een tweede plek een mooie prestatie leverde.

Triatlongroep de Boskoele
Triatlongroep De Boskoele is circa 4 jaar geleden ontstaan in zwembad De Boskoele in Gorssel. Daar trainen de leden gezamenlijk op het onderdeel zwemmen. Het lopen en fietsen gebeurt doorgaans individueel. In de tijd dat buitenbad De Boskoele in Gorssel dicht is, wordt er gezwommen in De Beemd in Lochem.

Vanaf 7 september start de zwemtraining weer, iedere woensdagavond van 20.45-21.45 uur.
Ook als je geen triatlons doet maar stevig wilt trainen om je zwemvermogen en techniek te verbeteren, ben je van harte welkom. Vragen? mail of kom langs.


zwembad@zwembaddeboskoele.nl

www.zwembaddeboskoele.nl