De restauratie, (ver)bouw en uitbreiding van het Hof van Heeckeren worden belicht. Foto: Léontine van Geffen-Lamers
De restauratie, (ver)bouw en uitbreiding van het Hof van Heeckeren worden belicht. Foto: Léontine van Geffen-Lamers Foto:

Bouwhekken Hof van Heeckeren één dag open

Zutphen - Bouwbedrijf Dijkhof Bouw opent in samenwerking met de gemeente Zutphen en de Musea Zutphen op zaterdag 10 september de bouwhekken van het Hof van Heeckeren. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om gratis een kijkje te komen nemen.

Op die dag zullen in het gebouw drie thema's worden belicht: de restauratie, de (ver)bouw en de uitbreiding van het Hof van Heeckeren. Bezoekers krijgen informatie over de historie van het gebouw, de toekomstige gebruikers, de vernieuwde Musea Zutphen en de Archeologische Dienst en het gebruik van het gebouw. Voor een rondleiding kunt u zich aanmelden voor één van de themarondleidingen op de website van Musea Zutphen.

Meekijken bij Henk Bouwman
Het 'Panorama Zutphen' is sinds kort te zien in een minitentoonstelling in de Witte Vleugel, dicht bij het Hof van Heeckeren. Henk Bouwman (Weesp, 1950) werkt naast het 'Panorama Zutphen' verder aan zijn project 'De oude stad'. Zaterdag 10 september zal Henk Bouwman tussen 13.00 en 16.00 uur aan het werk zijn aan dit grootse tekenproject. De minitentoonstelling en het informatiepunt in het Hof van Heeckeren zijn open van 11.00 tot 16.00 uur.


www.museazutphen.nl

www.henk-bouwman.nl