Viertal reservekampioen Hippiade. Foto: Willem Hamer
Viertal reservekampioen Hippiade. Foto: Willem Hamer Foto:

Viertal ponyclub Gorssel-Zutphen Reservekampioen Hippiade

Gorssel/Zutphen - Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen (Hippiade) op 27 augustus 2016 heeft het viertal klasse L, categorie ABC heel goed gepresteerd. Het viertal is reservekampioen geworden van Nederland.

Een geweldig resultaat nadat ze eerder al tijdens de Regiokampioenschappen tot kampioen waren uitgeroepen.
Het is voor Lynn Kruitbosch, Guus Krieger, Vivian Schiphorst, Richelle Kroesen en Jasmijn Swennenhuis (zie foto v.l.n.r.) en instructrice Richelle Kroesen een mooie beloning voor al het trainen dat ze de afgelopen maanden hebben gedaan.


Arcus Fysiotherapie Polbeek organiseert Rollatorloop

Zutphen - Op 7 september organiseert Arcus Fysiotherapie locatie Polbeek een rollatorloop in de wijk Noordveen. Om 9.30 wordt er verzameld met koffie en gebak in het grand café van de Polbeek. Om 10.00 zal het lopen beginnen op het binnenplein bij de aanleunwoningen van de Polbeek. De mensen kunnen uit 3 afstanden kiezen. Als afsluiting krijgen ze een diploma en soep, dit zal rond 11.00 uur zijn.


Doe mee met Fietsonderzoek Stedendriehoek

STEDENDRIEHOEK - De Nationale Fiets Telweek organiseert in de derde week van september het grote nationale fietsonderzoek. Met een onderzoeksapp wordt het dagelijkse fietsgedrag van deelnemers één week lang in kaart gebracht. Deze data wordt gebruikt om het fietsnetwerk in de Stedendriehoek te verbeteren. Meedoen kan door de Fietstel-app op een smartphone te downloaden (Google Play Store (Android) of iTunes App Store (Apple iOS). Op 19 september begint de app het persoonlijke fietsgedrag automatisch te meten. Het onderzoek duurt een week. Zet je locatievoorzieningen aan om mee te tellen en kans te maken op een gloednieuwe Veloretti designfiets.

Viertal reservekampioen Hippiade. Foto: Willem Hamer