Met kapotte spullen naar Repair Cafe

Zutphen - Zaterdag 27 augustus organiseert de Stichting Stadswerkplaats Zutphen weer een Repair Café op de eigen locatie, De Waarden 309 (een voormalige voetbalkantine, naast Stadspark Helbergen). Tussen 13:00 en 16:00 uur zijn er ervaren vaklieden aanwezig en kan iedereen er terecht met kapotte spullen. Meer informatie is te vinden Op facebook: RepairCafeZutphen, www.repaircafe.nl. en op de website van de Stadswerkplaats.


stadswerkplaats-zutphen.nl


Stadswandeling Joods Zutphen

Zutphen - Op vrijdag 2, zondag 11 en vrijdag 23 september kunt u weer, onder leiding van een gids, deelnemen aan de 'Stadswandeling Joods Zutphen', een stadswandeling langs sporen van Joods leven in Zutphen.

Vertrek- en eindpunt: Synagoge, Dieserstraat 11 in Zutphen. Aanvang: 13:30 uur, op zondag 11 september een extra wandeling om 11:30 uur. Duur wandeling: circa 1½ uur.

Na afloop staat in de Synagoge koffie/thee voor u klaar. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ten behoeve van de restauratie van de Joodse Begraafplaats, Zutphen. Opgave wandeling 06-17 272 159 of wandeling@mendelson.nl.


www.joodszutphen.nl