Warnsveldse en Zutphense ouderen welkom bij koffie met kletskoppen

Warnsveld - Op donderdagmiddag 1 september staan de deuren van Warnsstaete weer open voor ouderen in Warnsveld en omgeving. Van half drie tot half vijf zijn zij van harte welkom bij de Koffie met kletskoppen. Die kletskoppen zijn niet alleen de koekjes, het zijn ook de vrijwilligers en andere ouderen. Want ontmoeting met andere senioren uit Warnsveld staat centraal. Koffie met kletskoppen wordt elke twee weken georganiseerd, op de eerste donderdag en de derde maandag van de maand, in Warnsstaete aan de Oranjelaan 11 in Warnsveld. Iets om steeds naar uit te kijken dus.

Ouderen blijven langer zelfstandig wonen. Maar de ene oudere is vitaler dan de andere. De een kan en wil graag nog iets doen en van betekenis zijn. De ander is beperkter en kan bovendien maar mondjesmaat een beroep doen op familie.

Ontmoeting met andere senioren staat centraal

Soms is er wel burenhulp of hulp van vrijwilligers. Koffie met kletskoppen brengt deze ouderen bij elkaar. In de ontmoeting kunnen ze iets voor elkaar betekenen.
Koffie met kletskoppen wil de gemeenschapszin in Warnsveld en omgeving een impuls geven. Dit is een initiatief van de projectgroep 'Warnsvelders e.o. ontmoeten elkaar'. In deze projectgroep werken vrijwilligers en diverse organisaties samen die actief zijn rondom ouderenzorg, waaronder Dorpsraad Warnsveld, Woningbedrijf Warnsveld, Zorg-wooncentrum den Bouw, Perspectief Zutphen, en Huisartsenpraktijk Warnsveld.

Meer informatie over Koffie met kletskoppen bij de heer D. Zwiers namens de Dorpsraad.


0575 523575 (17.00-18.00 uur)

info@dorpsraad-warnsveld.nl