Ruim 100 kramen met brocante en antiek. Foto: Pascale Drent
Ruim 100 kramen met brocante en antiek. Foto: Pascale Drent Foto:

Franse gezelligheid tijdens
Brocantemarkt Zutphen

Tegelijk met Beethoven-festival en koopzondag

Zutphen - Op zondag 28 augustus vindt van 10.00 tot 17.00 uur alweer de derde editie van de Brocantemarkt in Zutphen plaats aan de Zaadmarkt, Houtmarkt en Groenmarkt met dit jaar ook extra kramen in de Pelikaanstraat, Lange Hofstraat en Marspoortstraat. Een brocantemarkt met een totale lengte van ruim 750 meter waar brocanteurs uit het hele land hun prachtige authentieke brocante en antiek verkopen.

Te midden van de brocantemarkt is ook een 'Frans sfeerplein' aanwezig, aan de Zaadmarkt. Op deze plek waan je jezelf helemaal in Frankrijk, wanneer je onder de mooie tulpenbomen, naast de fontein, plaatsneemt op het ruime terras.

Tijdens deze 'Franse' dag in Zutphen is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur en dan zijn de meeste winkels in de binnenstad geopend. Aan de IJsselkade is een veelzijdige kunstmarkt te bewonderen en is de Laarstraat omgetoverd tot een heus 'Montmartre'. D

aarnaast wordt het Beethovenfestival in dat weekend ook gehouden en komt deze Duitse componist, met Zutphense roots, op diverse plekken in de stad tot leven.

De toegang tot de Brocantemarkt en het Franse Sfeerplein is gratis. Meer informatie is te vinden op de website.


www.zutphenbruist.nl/brocante-markt-zutphen