Fotobijschrift: Inge Teunissen van Dermedicare (r) vertelde op de Ondernemersmarkt in juni over haar praktijk. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
Fotobijschrift: Inge Teunissen van Dermedicare (r) vertelde op de Ondernemersmarkt in juni over haar praktijk. Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau Foto:

Jan Kamphuis spreekt over
ondernemerschap in Ondernemerscafé

ZUTPHEN - Jan Kamphuis, eigenaar van een van de oudste bedrijven uit Zutphen, namelijk Kamphuis Schilders en Weevers Zutphen, vertelt in het Ondernemerscafé op 25 augustus zijn persoonlijke verhaal.

Kamphuis Schilders en Weevers Zutphen zijn al jarenlang actief in het verfraaien en onderhouden van vastgoed voor particulieren, overheid en semioverheid al aannemers. Hij is daarmee de tweede in de nieuwe serie waarin ondernemers vertellen over hun ervaringen met het ondernemerschap. Welke beslissingen heeft hij moeten nemen, hoe heeft hij zijn keuzes gemaakt, hoe heeft hij zijn bedrijf opgebouwd, wat zou hij anders hebben willen doen?

Het Ondernemerscafé begint om 18.00 uur. Om 18.30 uur spreekt Jan Kamphuis en na de presentatie serveert Fort Bronsbergen de deelnemers een maaltijd. De deelnemers hebben dan volop de gelegenheid om met elkaar over het onderwerp door te praten. Deelname (inclusief maaltijd, exclusief drankjes) kost 15 euro per persoon. Aanmelden kan via info@zutphenspersbureau.nl.


www.ondernemerscafezutphen.nl