De derde Pathfinder aan het Bronsbergermeer in 2015. Foto's: Achterhoekfoto.nl/Gerard Kiezebrink
De derde Pathfinder aan het Bronsbergermeer in 2015. Foto's: Achterhoekfoto.nl/Gerard Kiezebrink Foto:

Pathfinder neemt na tien jaar
afscheid met gratis festival

Zutphen - Zaterdag 20 augustus vindt het allerlaatste Pathfinderfestival plaats. Na tien jaar is de organisatie van mening dat ze er alles uit hebben gehaald wat erin zat en roepen iedereen op er samen met hen een machtig mooie sloteditie van te maken. De entree is dan ook gratis.

"Legaal, Illegaal, Bronsbergen, Het Koelhuis, De Mars. Erick-E in de Bunker in Amsterdam in samenwerking met Crackhouse, Dockhouse in Deventer, De draaiende Chinees, warmtekanonnen in een loods, bbq's, cocktails, het eten van Geert, de gastvrijheid van Melvin, Sound Solutions, de parachute, De Sluwe Vos van klein naar groot, Brent, Invite, Jason & Pete, locaties, gemeente, bezwaarschriften, asbest, opbouw, afbouw, afters, vrijwilligers, jullie. We gaan het allemaal missen.", zo laat de organisatie weten.
"Maar vooral de gezelligheid onderling, het typische oosterse sfeertje, het gelach als gevolg van de flauwe grap. Dat is waarom wij Pathfinder tien jaar lang met heel veel liefde en plezier hebben kunnen organiseren.".
De line-up zal bestaat uit de volgende artiesten: Gwandoya , Qindek, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Deciliters, Bex&Shonuf, Jurre Verholen, Ferdi Blankena, Ronnie Baxter, Twee Meter Peter, Harm Rhebergen, Mango, LEFI, Camiel Daamen, Gewaagde zwagers, JAIPA, Jason Shae, Franky Wenno, Gohan, Dean High, Immanuel de Jong en nog een wereldtopper als secret act!

Om verzekerd te zijn van binnenkomst, kan men tot vrijdagavond 22.00 uur een ticket halen voor tien euro via de website. Bij binnenkomst op 20 augustus krijg je hier dan 4 munten voor terug.


www.pathfinderfestival.nl