Dorpsfeest in oude kern van Warnsveld terug van weggeweest

Warnsveld - Op 19, 20 en 21 augustus vindt, na ruim vijftien jaar, weer het Dorpsfeest Warnsveld plaats, aan de Rijksstraatweg in de oude kern van Warnsveld. Het feest zal officieel geopend worden door wethouder Cobby Pennings op vrijdag 19 augustus om 13.00 uur.

Op vrijdag wordt om 10.00 uur start gegaan met een rommelmarkt. Daarna zal vanaf 13.00 uur het feest losbarsten met een karaokeshow en de bands Eastwood en Killer en The Coolcats. De zaterdag zal in het teken staan van de braderie en een oude ambachtenmarkt, met ambachten als een koperslaan, weven, tin gieten en boekdrukken. De muzikale aftrap wordt ingezet door Excelsior Wind Ensemble en Same of Winds. 's Avonds geeft de band Trailer Trash Tremblers het startsein en vervolgens het optreden van de coverband 'Of Course'. Zondag begint het feest met een demonstratie kickboksen en verder zijn er diverse bandjes. Men kan ook in de middag oldtimer brommers kieken, kan men meedoen aan de fietstocht van de Oranjevereniging en 's avonds een optreden van Roy Otters.

Fietstocht
De start en inschrijving van de fietstocht op zondag 21 augustus vinden plaats bij de Pauw te Warnsveld. U kunt vanaf 13.00 uur inschrijven en tussen 13.30 en 14.00 uur wordt er gestart. Het is een fietstocht van bijna 30 km. Inschrijving 3 euro per persoon, basisschoolkinderen gratis. Bij de fietstocht horen vragen en er zijn mooie prijzen te winnen.

Tot slot zal het goede doel Sailing Kids met een stand aanwezig zijn en doneert Oldtimer/brommerclub De Gasschoevers het inschrijfgeld van 7,50 euro aan KIKA. Ook aan de ouderen is gedacht; zij zullen door vrijwilligers bij Den Bouw worden opgehaald en naar het evenement gebracht worden. Voor het volledige programma kunt u kijken op de websites.


www.dorpsfeesten-warnsveld.nl

www.facebook.com/dorpsfeestwarnsveld