Voorzitter van FC Zutphen Hans van Bel. Foto: Gerard Greven
Voorzitter van FC Zutphen Hans van Bel. Foto: Gerard Greven Foto:

FC Zutphen internationaal jeugdvoetbaltoernooi U13

Zutphen - Zaterdag 20 augustus en zondag 21 augustus wordt het FC Zutphen internationaal jeugdvoetbaltoernooi U13 georganiseerd met deelname van internationale jeugdteams van jongens tot 13 jaar. Dit zijn: Schalke 04, Feyenoord, Bayer 04 Leverkusen, West Ham United, AZ en RSC Anderlecht, PEC Zwolle, KV Mechelen, Vitesse en een team van FC Zutphen.

"Een deelnemersveld waar we trots op kunnen zijn", aldus Hans van Bel de voorzitter van FC Zutphen. Hij vervolgt: "Samen met de burgemeester Abbenhues zal ik de teams vrijdagavond om 19.00 uur welkom heten op de Houtmarkt, dit dankzij de samenwerking met Stichting Zutphen Promotie. We organiseren een mooi sportevenement in Zutphen en ook de ondernemers in Zutphen en omgeving dragen eraan bij."

Programma
Zaterdag 20 augustus begint het toernooi om 10.00 uur met de wedstrijden Vitesse – West Ham United op veld 1 en op veld 2 de wedstrijd PEC Zwolle – Feyenoord. Van Bel: "Het team van FC Zutphen speelt om 10.55 uur. Het toernooi is een mooie uitdaging voor de jongens." De laatste wedstrijden die dag beginnen om 16.00 uur. Op zondag zijn de eerste wedstrijden om 09.00 uur en de finale begint om 15.50 uur.

Vrijwilligers
Van Bel: "Het is goed en mooi om te zien dat er zoveel leden/betrokkenen een bijdrage willen leveren om dit toernooi succesvol te laten verlopen." Van sponsorwerving tot vormgeving en van gastgezin tot barpersoneel er zijn veel verschillende taken te verdelen, dat kan alleen gerealiseerd worden dankzij de medewerking van een groot aantal vrijwilligers.

Jeugd heeft gratis toegang
Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang tot het toernooi, voor volwassenen wordt een vriendelijke toegangsprijs gerekend. Van Bel: "Een toernooi van en voor de jeugd, vandaar de gratis toegang tot 18 jaar, dat vinden we belangrijk. Vanzelfsprekend nodig ik alle voetballiefhebbers uit om te komen kijken: kom genieten van het voetbalplezier en talent van de spelers tijdens het toernooi. Graag tot zaterdag 20 en zondag 21 augustus op ons complex 't Meijerink te Zutphen."

Kijk op www.fczutphentoernooi.nl en/of op Facebook voor de laatste informatie.


Zie voor het wedstrijdschema het artikel op contact.nl


Zomertoernooi ZBVV

ZUTPHEN - Op maandag 29 augustus is de eerste editie van het Zomertoernooi van de Zutphense Bedrijfs Volleybal Vereniging (ZBVV). Het is niet alleen de feestelijke start van de eigen recreatieve competitie, het is een toernooi waarbij iedereen ouder dan zestien jaar kosteloos mee kan volleyballen. Bedrijfsteams, vriendenteams, buurtteams maar ook individuele inschrijving: iedereen is van harte welkom om mee te spelen. Het toernooi is in de Hanzehal van 18:30 uur tot ongeveer 23:00 uur. Inschrijven kan tot 27 augustus via info@zbvv.nl.

De ZBVV heeft sinds juni een nieuw bestuur. Zeven enthousiaste leden, met Eva Boswinkel als voorzitter, zetten zich in om de bedrijfsvolleybalcompetitie te vergroten en het verenigingsgevoel verder te versterken. Dat doen ze onder andere door het organiseren van evenementen, zoals dit ZBVV Zomertoernooi. "Een sportieve, gezellige en leuke start van ons seizoen", aldus Eva Boswinkel. "Een mooi weerzien voor alle leden van de ZBVV en een perfect moment voor nieuwsgierige niet-leden om te kijken of ze aankomend seizoen ook mee willen doen. Opgeven voor de competitie 2016-2017 kan tot 1 september. Dus spelers en teams die na het toernooi enthousiast zijn over de ZBVV kunnen zich meteen opgeven en nog meedoen in de competitie."

Ook zin om te volleyballen? De ZBVV is op zoek naar nieuwe leden. Niet alleen bedrijfsteams kunnen zich inschrijven voor de competitie van de ZBVV. Ook bijvoorbeeld vriendenteams, buurtteams en individuele aanmeldingen zijn van harte welkom. De wedstrijden zijn iedere maandagavond (uitgezonderd schoolvakanties) in de Hanzehal in Zutphen. De wedstrijden starten om 20:00 uur en de zaal is open voor trainen en inspelen vanaf 19:00 uur. Informatie via onderstaand telefoonnummer en e-mailadres.


info@zbvv.nl

06-13774858 (Sjoerd)

Afbeelding