Het maïsdoolhof bij Feltsigt in 2014. Foto: PR
Het maïsdoolhof bij Feltsigt in 2014. Foto: PR Foto:

Maïsdoolhof en sportiviteit bij Feltsigt

BEKVELD - Omdat in de vakantie de sportvelden en de sportzalen gesloten zijn, biedt Feltsigt veel vertier en sportiviteit aan deze zomer. Families of een clubje vrienden kunnen een balletje komen trappen of het maïsdoolhof inlopen en de uitgang zoeken. Het doolhof is geopend vanaf 27 juli.

In het maïsveld, zo'n 10.000 vierkante meters groot, is een gangenstelsel uitgezet met verrassende elementen. Het doolhof is voorzien van verschillende spelelementen, maar toch komt iedereen er altijd weer uit. Denk niet na één keer lopen dat alle paden zijn bewandeld, want dat is schier onmogelijk.
Verder is er volop gelegenheid om op de skelterbaan te gaan skelteren of fietsen, op de trampoline kunsten te vertonen of te spelen in één van de speelboten. Feltsigt is erg rolstoelvriendelijk met veel verharde paden, van de weide van de geiten tot aan de biologische moestuin. In de veeschuur is een ruime hal waar (rolstoel) bezoekers een panorama krijgen voorgeschoteld van ruimtes (met glas tot op de grond) waarin zich de meest verschillende diersoorten bevinden. Op de route van het bospad vindt men originele spellen en leuke spreuken en wijsheden. Bij regenachtig weer is er onder andere binnen een ruime speelzolder en kan er in het hooihok gespeeld worden. Na het rondlopen, kijken en spelen is het goed toeven onder de notenboom op het terras.
Recreatie- & Kinderboerderij Feltsigt, Bekveldseweg 5 7255 KG te Bekveld is open op woensdag t/m zondag van 13.00-18.00 uur. Voor een kleine prijs is een middag plezier te beleven.


(0575) 462828

www.feltsigt.nl