Eén van de zeepkistoptredens van de jeugd. Foto: PR
Eén van de zeepkistoptredens van de jeugd. Foto: PR Foto:

Jonge muzikanten gaan helemaal los voor publiek

Eefde - Op woensdagavond 6 juli sloot Muziekvereniging Concordia het seizoen af met een informeel buitenconcert op het Tirverseplein in Eefde. Het concert begon om 19.00 uur met zeepkistoptredens van de jeugd. Vol enthousiasme en zonder enige schroom gingen de jonge muzikanten helemaal los voor publiek.

Het harmonieorkest sloot de avond af en speelde in een zeer bijzondere samenstelling zes nummers. Ruim 20 gastmuzikanten uit de hele regio, van Deventer tot Doesburg en van Zutphen tot Hengelo, hadden zich aangemeld om mee te spelen met dit Zomeravondconcert.

Zo kon het publiek kon genieten van een groots orkest van ruim 80 muzikanten. Oprecht was het applaus voor de dames van het Spijkerkoor die als speciale gasten optraden met orkest. Dit Zomeravondconcert was vrij toegankelijk voor publiek en er waren ook allerlei activiteiten voor de kinderen. De ondernemers en verenigingen uit Eefde zorgden voor plezier en vertier door het schenken van drankjes en het serveren van taart, ijsjes en lekkere hapjes.

Eén van de zeepkistoptredens van de jeugd. Foto: PR
Optreden Harmonieorkest. Foto: PR