Vivian Schiphorst met Miss Morning Quality van rijvereniging en ponyclub Gorssel Zutphen. Foto: Willem Hamer
Vivian Schiphorst met Miss Morning Quality van rijvereniging en ponyclub Gorssel Zutphen. Foto: Willem Hamer

Concours Hippique Zutphen in weekend van 2 en 3 juli op terrein Oostveensepad

Dinsdag en woensdag wordt er in de avond gesprongen

ZUTPHEN – Op de terreinen rondom het Oostveensepad in Zutphen wordt op 2 en 3 juli wederom het grote jaarlijkse concours hippique gehouden door rijvereniging en ponyclub Gorssel Zutphen.

Met ook nu weer een afwisselend en bomvol programma met dressuur, springen, Bixie, 40+ springen, vier en zestal wedstrijden, maar ook twee avondconcoursen springen op 5 en 6 juli voor paarden. Aanvang: 9.00 uur.
Een (gratis) evenement waar iedere paardenliefhebber elk jaar weer reikhalzend naar uitkijkt.

Zaterdag
Zaterdagochtend gaan de pony's van start met de spring- en dressuurwedstrijden. Zaterdagmiddag staat op het programma: de Bixie wedstrijden, vier- en zestal wedstrijden voor paarden en pony's.

In de avond begint de springwedstrijd voor senioren, de 40+ wedstrijd.

Zondag
Op zondag 5 juli zullen de paarden hun opwachting maken. Voor de ruiters en amazones is dit de laatste selectiewedstrijd van Kring Berkel IJssel om zich te kwalificeren voor de regionale kampioenschappen in Rekken. Het belooft een prachtig evenement te worden op een mooie locatie.

Op dinsdag- en woensdagavond 5 en 6 juli zal het avondspringconcours plaatsvinden, aanvang 18.00 uur. Locatie: Kapperallee 1, Eefde