Ezrah Sahetapy. Foto: PR
Ezrah Sahetapy. Foto: PR Foto:

Goud voor Ezrah Sahetapy

Zutphen - Tijdens de laatste wedstrijd van het turnseizoen, het NK voor heren heeft Ezrah Sahetapy zondag 12 juni in Alphen aan den Rijn op het onderdeel brug een gouden medaille gewonnen. Omdat het deze wedstrijd een toestelkampioenschap betrof hoefde Ezrah niet alle zes onderdelen, die gebruikelijk zijn bij het heren turnen, te turnen. Dit keer waren het voor hem de onderdelen vloer, ringen en brug.

Tijdens de vloeroefening kwam Ezrah uitkomend in junior 2 niveau 5 (2e divisie) ten val en daardoor eindigde hij met dit onderdeel op de vijfde plaats. Op de ringen turnde hij een zeer nette oefening, maar viel hij jammer genoeg net naast de prijzen. Dit in tegenstelling tot Fabrice Lindenboom die een week eerder drie medailles mee naar huis mocht nemen in het niveau jeugd 9 (4e divisie). Goud op sprong en brons op de toestellen vloer en brug. Marvin Hasper uitkomend in junior 2 niveau 6 (3e divisie) en Lars Heinekamp in niveau pupil 10 (4e divisie) eindigden respectievelijk op een vijfde en zesde plaats op brug. Prima prestaties van de jongens die wekelijks worden getraind door Willemien Wasseveld en Nico van Ast.


www.szg-zutphen.nl


ZBVV maakt doorstart met nieuw bestuur

Zutphen - De Zutphense Bedrijfs Volleybal Vereniging heeft een nieuw bestuur. Zeven enthousiaste leden, met Eva Boswinkel als nieuwe voorzitter, zetten zich vanaf nu in om de bedrijfsvolleybalcompetitie te vergroten en het verenigingsgevoel verder te versterken. Het oude bestuur, onder leiding van erelid en voorzitter Jan Evers, besloot af te treden als consequentie van het dalende ledenaantal. Met het onverwachte aantreden van een jong, nieuw bestuur is opheffing van de vereniging voorkomen.

Met de seizoensstart in september voor de deur betekent het aanpoten voor het nieuwbakken bestuur, bestaande uit: Eva Boswinkel (voorzitter), Frits Borst (secretaris), Nienke Brandsma (aspirant-secretaris), Ellen Bruin (penningmeester), Sjoerd Adema (wedstrijdcommissie), Agnes Mateman (wedstrijdcommissie) en John Vrossink (algemeen bestuurslid).

Voorzitter Eva Boswinkel: 'Wij geloven dat we de vereniging kunnen laten groeien door een eigentijdse aanpak in werving en door de voordelen van volleybal spelen bij onze club heel duidelijk te maken. We spelen op verschillende niveaus (1e en 2e klasse) en houden bij bepalen van speeltijden rekening met werkverkeer en zorgtaken.' De Z.B.V.V. is een vereniging voor iedereen van 16 jaar en ouder die in de omgeving van Zutphen woont en die in recreatief wedstrijdverband wil volleyballen. De wedstrijden zijn iedere maandagavond om 20.00 uur in de Hanzehal in Zutphen.

De website is nog onder constructie, voor meer informatie of het aanmelden van een team kunt u contact opnemen met Eva Boswinkel via infozbvv@gmail.com.


Foto nieuwe bestuur, zie contact.nl

ALLEEN ONLINE